yabber1 Creative Commons License 2015.10.20 0 0 72

Sziasztok!

 

Én az iránt érdeklődnék, hogy ha kimennék dolgozni mint takarító, mire kell számítani? Mennyi a napi munkaidő, mennyi napot kell dolgozni 1 héten, kell-e túlórázni, vagy van lehetőség rá hogy többet dolgozz? Mi az ami levonásra kerülne a munkabéremből (gondolok itt adóra, TB-re, szállásra, ételre)  rendesen bejelentenek-e, kapok a fizetésről valami elszámolást?  Bankszámlát kell nyitni, arra kapjuk a fizetést?

 

Egy ismerősöm kint dolgozik a Skeegnes-ben, mint takarító, és az Ő elmondása szerint levonnak az órabérből (6,5 font) 1 fontot a szállásra, levonják a biztosítást ( national insurance number) ás az adót (tax) és az étkezése havi 250 font.

A munkaidővel kapcsolatban pedig, a ledolgozott órák száma változó, napi 3 órától 7 óráig, heti  2 szabadnappal.

Elmondta, hogy volt olyan si, hogy 2014 novemberétől március közepéig csak heti 3 napot dolgozott pár órában,  januárban pedig volt 2 hét leállás, és hgy erre az időre nem fizettek semmit. Valamint a szállást is csak állítólag 2016 januárjáig biztosítja a munkaadó. Most akkor biztosítják a szállást vagy sem?

 

Én úgy tudtam, hogy adót csak akkor vonnak le angliában, ha megvan egy bizonyos éves kereseted, ha azt nem éred el, akkor nem vonnak adót.

Most akkor ez pl hogy is van?

 

Csak szeretném tudni, hogy ha kimegyek, akkor mennyit tudok megkeresni havonta, mennyire biztos a munkahely, mennyit tudnék félretenni...stb

 

Amit itt olvastam, az egy kicsit eltér attól, amit  hallok.

 

http://www.euwork.hu/vidampark.html

 

Ezt hírdetik

MUNKALEHETŐSÉG AZ ANGLIAI BUTLINS VIDÁMPARKBAN, SKEGNESSBEN!

Azonnali kezdéssel!



Feladat: általános takarítói feladatok ellátása.
Mi vár Rád? • Egy fantasztikus kaland; • Új ismeretségek!
Amit kínálunk ezen felül: • Rendkívül kedvezményes étkezés;

• Nagyon olcsó szállás – 35 GBP/hét;

• Azonnali munkakezdés;

• Folyamatos munkalehetőség;

 

Minden választ és segítséget előre is köszönök