vikiviki Creative Commons License 2015.09.30 0 0 60272

Hiperechogén csomóról 2 perc utáni találat: "Egyébként azt is mondta,hogy az esetek 90%-ban felszívódik idővel ez a kis csomó. 
Mi egyszer voltunk már azóta kontrollon,ugyanakkora a folt,nem változott semmit, egyáltalán nem zavarja a keringést. 
A közelünkben lakik egy kislány, ő is egy ilyen kis 'folttal' a szívén született,de ugyanolyan egészséges mint egy másik gyerek.Persze mindig ellenőriztetni kell. "

A mi gyerekünknek egy kis lyuk volt a kamra és a pitvar között a szívén, mikor született. Most itt olvassa velem szemben a Rumini és a négy jogart, kitűnő tanuló és 9 évesen vidáman lebiciklizik laza 50 km-t, terepen. Az ilyenek arra kellenek, hogy később legyen mire emlékezni, hogy jaj, de megijesztgettek. A másiknak vesemedence-tágulatot láttak az UH, aztán a saját dokinénink közölte, hogy az minden második kisfiúnak van. A tulajdonosa épp oviban, szerintem fogalma sincs eme hiányosságáról. Ennyi "hiba" kell, máskülönben tökéletesek lennének, az meg mégsem járja:) Nyugi, a te babáiddal sem lesz semmi baj, lesz három egészséges gyereked (az első hetekre legyen segítség, máskülönben te fogsz kipurcanni a három tök egészséges baba mellett:)) 

 

Sajnálom a nulla empátiával rendelkező nőgyógyászt, próbáld meg lerendezni magadban, hogy ő hülye volt, a babák meg egészségesek. Nagyon sokunkat ijesztgettek meg feleslegesen. Persze az más, ha kellő empátiával, időben felvázolják a lehetséges veszélyeket. Én pl. ezért diétáztam rohadt keményen a terhességem utolsó 3 hónapjában, mert a dokim közölte, hogy a méhen belüli elhalás 90%-a cukorbeteg kismamák magzatait fenyegeti, de ha normál értékek között tudom tartani a cukrot, akkor mindez rám nem vonatkozik. Tehát tényeket közölni időben szabad, ijesztgetni feleslegesen, azt tilos. Sajnálom, hogy egy ilyen dokit fogtál ki, aki ezt az "enyhe" különbséget nem érzi:(( Amúgy is nagyon frankó ijesztgetni egy kismamát hármas ikrekkel, gratulálunk neki.

Előzmény: b.gina (60271)