Ditti88 Creative Commons License 2015.09.09 0 0 60242

Szia.

 

Nem haragszom, hogy beleszóltál, dehogy is. :) Igen, ezt úgy írtam le, mintha a párom nem akarna védekezni, erről nincs szó. Szeretnénk majd babát, és ha most sikerülne az sem gond, mert együtt tervezzük az életünket, sokszor téma ez nálunk, és igazándiból nem szeretnénk védekezni. De nem tudjuk mi várhat ránk ezzel a betegséggel kapcsolatban. Vagyis, a nőgyógyászom azt mondta, szedjem a fogamzásgátlót, mert a női hormon kell....meg fogyjak, de azt az eddig felírt gyógyszerekkel nem tudtam produkálni, csak nélkülük, meg addig nem valószínű, hogy teherbe esem, amíg nem vagyok nőgyógyászatilag rendben...(ezeket mind a dokim után mondom) Szóval fogalmunk sincs, mivel állunk szemben. Annyi cikket olvastam a betegséggel kapcsolatban , de egyik agyon ütötte a szavaival és a diagnosztizálásával a másikat, így nem volt mit tenni, az orvosomra bíztam magam. Tegnap, mikor megint éreztem az émelygést, a hányingert és arra gondoltam hogy ezek a tünetek azóta vannak, mióta szedem újból a fogamzásgátlót (2hónapja)....megint keresgélni kezdtem a neten, és így akadtam Rátok. 

Én Siófokon dolgozom, és Balatonlellén élek a párommal. Ha valaki tud esetleg a közelben egy jó endokrinológust és megadná az elérhetőségét, azt megköszönném.

Azért a véleményetek érdekelne...szerintetek szedjem továbbra is a fogamzásgátlót? Tudom, hogy Ti nem orvosok vagytok, de jobban átérzitek a helyzetemet mint aki nincs ebben a cipőben. Egyeztetni fogok a nőgyógyászommal is, de nem akarok több rosszullétet, és nem akarom még egyszer azt a mondatot meghallani, hogy: ha ettől a gyógyszertől is rosszul vagy, akkor kiírok egy másikat, addig keresgélünk amíg meg nem találjuk a megfelelőt... :( :( :(

Köszönöm.

Előzmény: Victoire (60235)