b.gina Creative Commons License 2015.09.09 0 0 60239

Sziasztok, mesélek már picit :)

Megvolt múlt héten a központi védőnői látogatás, hát az igénybe vehető segítséggel kapcsolatban nem lettem okosabb, az önkormányzattól kell megkérdezni... azt se tudom merre induljak el őszintén.
Egyelőre megcsináljuk az apasági nyilatkozatot, aztán majd ott megkérdezem szerintük merre tovább ezzel kapcsolatban.

Az uh a központiban tényleg nem volt egy nagy valami, de legalább hallottam a szívüket :) a doki nagyooooon nem volt szimpi, örülök, hogy nem őt választottam (dr. Sári... gondolkoztam rajta, mert tavaly volt hármasikres kismamája, de asszem jól döntöttem :)))

Ja, a várandós csomiból tényleg hármat kaptam, tök cukik voltak akik osztogatták, adtak egy fiús, egy lányos és egy uniszex cumisat :)

 

A legjobb: tegnap voltam belgyógyásznál terápiás javaslatot kérni, mert az IR miatt nem tudta megmondani a védőnő, hogy lehet-e terhelni és egyáltalán mikor. Hálisten az volt a véleménye a belgyógyásznak, hogy cukorterhelés nem lesz a Meforal miatt (még mindig szedem az esti 500 mg-ot).
Így jövő héten egy reggelizős "terhelésem" lesz, az éhgyomri, és a kis szendvicsem utáni 1 órás cukor értéket fogják nézni :)

 

szegedi_lány: tökjó, akkor már nincs sok hátra a munkából :)

Viszont sajnálom, hogy ennyire bonyolult lett a helyzet a végére, sajnos ezekben a témákban nem vagyok otthon. Egyébként szerintem nincs hatással az ellátásokra az, hogy megszűnik a munkahelyed, mert a múltbeli bérek alapján történik ezeknek a fizetése.

Nekem meg határozott idejű szerződésem van április 30-ig... Azért ha megtudsz valami hasznosat valamelyik ögyfélszolgálaton, oszd meg velünk! :)