RhB Creative Commons License 2015.07.29 0 0 4919

A gúgli keresés még kidobja a "raaber-treffen" kulcsszóra, de persze már nincs közte, mert elmúlt, de itt lehet látni az elkövetkezendő eseményeket:

 

http://www.fremo-net.eu/sv/termine/treffen/

 

ez pedig Nyúl (H0e nem volt):

 

https://www.fremo-net.eu/nc/termine/treffen/treffen-anzeigen/?tx_fremomeetings_pi0[meeting]=520&tx_fremomeetings_pi0[action]=showHeader&tx_fremomeetings_pi0[controller]=Meeting&cHash=22a6874db8ddd2865b15c142034086f8

 

 

A látogatás meg rendezvényenként változó, általában vasárnap délelőtt szokott lehetőség lenni. Most a tornaterem bérlés feltétele volt, hogy a helyi lakosok megnézhessék.

 

Ez a látogatás általában szűkített, most pl. csak a külső kör felől volt lehetséges, hogy ne zavarják a kiszolgáló személyzetet. És nem szabad kolbászolás, hanem vezetővel, csoportosan történt.

 

Modellezők számára komolyabb szájtátási és fotózási lehetőséget gondolom a szervezőkkel kell megbeszélni, de persze ők sem akadályozhatják a kiszolgálást, pl. a mozdonyvezetők közlekedését.

 

Azt, hogy itt miért nem hirdetik meg, nem tudom. Én is meghívott vendég voltam, nem vagyok FREMO tag, így felhatalmazásom sincs, hogy bármilyen infót közzé tegyek...

 

 

Előzmény: burgeri (4915)