szegedi_lány Creative Commons License 2015.07.13 0 0 60175

Hát a hármas babakocsi nagyon ritka. Én a helyedben egy csomó baba-mama fórumra beírnám, hogy ikerbabakocsit keresek, hátha valakinek lesz aktuálisan eladó.

 

A mi babakocsink alakul, a hétvégén vázig lebontottuk, én kimostam a huzatokat, a párom meg szilikonozta a vázat: szebb lett mint újkorában. Rájöttem hogy a mózesből is kiszedhető a merevítés, csak trükkösen el van rejtve, így azt is meg tudtam tisztítani házilag. Szóval minden szuper, egyedül a csomagtartónk bizonyult kicsinek-le kell venni a kalaptartót, ha utaztatni akarjuk, és kábé a teljes csomagtartót elfoglalja majd, így max csomagokat az ülésre tudunk pakolni. :) Páromat az sem vidította fel, hogy amikor én kicsi voltam, kispolskink volt, és volt egy tesóm is, de komolyra fordítva a szót, egy tetőcsomagtartó lehet a megoldás, ha már autót egy ideig biztos nem tudunk cserélni.

 

A szegedi baba expo hírt köszi, nem tudom el tudunk e menni, mert 12.-én Bp-en van a természetgyógyász suli záróvizsga és úgy terveztük, ha már felutazunk, maradunk egy napot, és körbenézünk, amit még nem tudtunk otthon megvenni, azt beszerezzük.

 

A cukorterheléses vizsgálat eredménye nincs még meg, a beutalót meg leadtam, így nem tudom, pontosan mi lesz a leleten: a cukorszintet is csak telefonon súgta meg az ismerős, mert a számítógépen már látta, hogy elkészült.

 

A védőnőhöz sok szerencsét. Nekem aranyos mindkettő, de egy kicsit fárasztó, hogy a körzeti és a központi védőnőhöz is kell járni, és persze mindig munkaidőben.

Előzmény: b.gina (60174)