szegedi_lány Creative Commons License 2015.07.10 0 0 60173

November 1-re vagyok kiírva. 

Remélem marad is addig odabent, mert még nem állunk túl jól a bébiholmikkal, és szeptember 12 után lesz erre több időm, no meg a költözést sem vetettük még el teljesen, hátha a kártalanítási összeg is megérkezik addig.

 

Viszont képzeljétek, ma megérkezett "A"  babakocsi:)  Nézegettük már egy ideje a kínálatot, de ami minden igényt kielégítene, az 260 e Ft, ennyit pedig nem szántunk rá. Aztán valamelyik nap egy boltban megtetszett egy babakocsi, odamentem a gazdájához, aki rögtönzött bemutatót tartott, fél kézzel összecsukta egy pillanat alatt stb, majd elárulta a márkát is, és hogy sajnos ilyen már nem kapható. Elkezdtem a neten kutatni, és ráakadtam egy újszerűnek hirdetett használt darabra Nyíregyházán potom pénzért!! A párom is rábólintott az alkalmi vételre, és  ma érkezett meg a hatalmas doboz. Nagyon tetszik, szerencsénk volt.Rendbe kell tenni, meg kimosni a huzatokat, de sérülés, folt, törés, repedés, szakadás nincs rajta, kitakarítva, illatosan nagyon menő darab lesz, és minden van hozzá: dokkolós hordozó, mózeskosár, sportrész, esővédő, újszülött szűkítő, lábzsák, meg még egy adag alkatrész, amit nem is tudom hirtelen, hova kell cipzárazni. :) Ahogy néztem, egyedül a mózeskosár nem mosható, de megkérdezem majd tisztítóban,hátha vállalják. 

 

A cukorterhelésem nekem most volt az első a 24. héten. Ismerős telefonon már megsúgta, hogy a cukoreredmény már meg is van, tűrhető, 4,7 éhomiról 5,2 lett a 120 perces terhelt.

 

A fáradtságérzés normális, a bűnözés nem, tessék önuralmat gyakorolni.:)

Az ásványianyag pótlást meg már most jól körbejárni, 3 babával biztos mindenből több kell, mint egy baba esetén.

Előzmény: b.gina (60172)