szegedi_lány Creative Commons License 2015.07.09 0 0 60170

Jól vagyunk,köszönöm szépen. Ezt a rekord meleget nehezen viseltem, utolért a lábdagadás, uh minden este masszírozzuk, meg felpockolt lábbal alszom, és óvatosan bár, de visszaültem a szobabiciklire is, edzeni a vénákat.

Így azért nem vészes a dolog, két nap kellett csak rásegíteni, de a homeopátia most is segített. :) Emlékeztek még, mikor elkezdtem ezt a sulit, nemigen tudtam hogy fogom ezt a gyakorlatban hasznosítani, inkább csak hobbyként, figyelemelterelésül fogtam bele, és hihetetlen, hogy a múltkori náthából,most a lábdagadásból, fejfájásból is ezzel a tudással gyógyulok ki. :) Persze nem öngyógyszerezem magam,mindig konzultálok az orvos-természetgyógyász doktornővel,hogy épp mi a panaszom, de többnyire egyetért, és csak kiegészíteni szokott.

Erről jut eszembe, hogy a  babával biztos nem úszod meg vaspótlás nélkül, A Schüssler magnézium és Vas tablettája végig szedhető (Árkád BENU gyógyszertárbankapható pl), és van egy Betafit nevezetű fitoterápiás szer, csalán és cékla kivonat (neten megtalálod), ami remek szer vashiányos vérszegénység ellen, és nincs szorulásos mellékhatása, mint a Maltofernek amit a dokik ajánlanak. Jusson eszedbe, ha kellene ;)

Előzmény: b.gina (60168)