szegedi_lány Creative Commons License 2015.06.22 0 0 60143

Sziasztok!

 

Jelentem jobban vagyok. A hétvégén a fél természetgyógyász tananyagot kipróbáltam magamon és a páromon, és jelentem, kifelé lábalunk a takonyból, mindketten. :)

A schüssler Ferrum phosphoricumot mindenkinek ajánlom lázcsillapításra, gyerekeknek is adható. A 4.-es és 6.-os só pedig a nátha ellen jó, az egyik fehér, a másik sárga orrfolyás stádiumra.

A reszelt  gyömbéres mézes-citrom torokfájásra jó, és miután leküzdötted, utána kb 10 perccel ki tudod fújni mindazt ami az arcüregedben felgyülemlett. A fokhagyma hasonlóan jó de annak az íze még a kislábujjam is csípte, mikor nyersen beleharaptam. :-Z

Hársfatea-kamilla-hársfaméz kombó köhögéscsillapító,oreganóval, kakukkfűvel együtt áztatva inhalálni is jó, és remek antibiotikum mind az illóolaja, mind a teája. Propoliszos méz jó a torokfájásra, a grapefruitmagcsepp pedig hatásos vírusölő. 

 

A másik jó hírem, hogy voltunk pénteken szív UH-n, és képzeljétek, a doktornő nem látott rést a kamrák falában. Most vagy pocakmanó már ügyesen összenövesztette, vagy a kilnikán az UHos doki nagyon benézett valamit, de mindegy is, a lényeg, hogy pici vasgyúróm makk egészséges. :)

A cukorterhelésem még hátravan, azon félek, hogy elhasalunk, pláne hogy 1 hete extrán sok mézet eszem, de az éhomi cukrom most jó volt, bízom benne, hogy  a terhelt sem lesz túl rossz.