GSdriver Creative Commons License 2015.06.13 0 0 3778

Pár napja kaptam egy meghívót Zákányszékre (Csongrád megye). Mit szólnátok egy GS-GSA randevúhoz ennek keretében? esetleg a szerbiai márkatársaknak is szólhatunk ...

 

 

---------

 

Kedves Citroënes Barátunk,

 

Nagy örömmel kaptam egy hírt, melyről ezúton Titeket is szeretnélek értesíteni:

Idén is lesz Csongrád megyében Citroën találkozó. :)

Egy régi kedves Barátunk, aki 1996 óta mindig ott volt Mártélyon, felkérést kapott, a Zákányszéki falunapon, a Traktorshow mellé egy Citroën találkozó megszervezésére. Ezúton szeretném a meghívását tolmácsolni: 

2015. augusztus 14-16-án egy eseménydús hétvége vár minden régi Citroënesre, aki ellátogat felénk.

Szombat reggeli találkozás, regisztráció, majd felvonulás. Ezután a Traktorshow mellett autós ügyességi versenyek is lesznek, talán közösek is a traktorokkal. Délben autónként 2 főt megvendégelnek a szervezők egy finom ebéddel (többieknek lesz lehetőség vásárolni), majd délután tartunk egy közös kirándulást. Sok szép, érdekes hely akad a környéken, például bivalyrezervátum, madárkert, tanyamúzeum, melyekbe közösen látogathatunk el (belépők alku alatt).

E mellett a falunap programjait is lehet élvezni. (Traktorshow, gyerekeknek ingyenes ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozás, nagyobbaknak: sörsátor, buli)

 

A Találkozón résztvevőknek - akár mindkét éjszakára - (vad)kempingezési lehetőséget is biztosítanak a szervezők a sportcsarnok udvarán, hogy ne kelljen este hazamenni :) 

 

 

Ízelítő a falunap programjaiból:

Már péntek este Pál Dénes koncert, majd utcabál lesz. Szombaton gyerek programok, traktorok minden mennyiségben (tavaly 120 traktor volt). Vasárnap fogathajtó bemutató, főzőverseny (aki előre jelzi, akár nevezhet is).

 

Környékbeli látnivalók:

Mórahalom (7km): strandfürdő, Mini Hungary Park, illetve vasárnap kirakodóvásár.

Nagyszéksósi bivalygulya és Csónakázó-tó

Öregház tanyamúzeum, Paprika Park, Rétesház

Bővebb infó: morahalom.hu

 

A szervezők kérése csupán annyi, hogy aki kedvet kapott, és szeretne eljönni, mihamarabb, de legkésőbb aug.1-ig  jelezze e-mailben Burunkai Petinek burunkai.peti KUKAC gmail PONT com címen. (névvel, résztvevők számával, rendszám, típus, forg.hely éve, helyszínen sátrazik, vagy máshol keres szállást?) (A találkozó a falu kérésére veterán jellegű, ezért az 1990 előtti autóddal várnak -> tehát minden GS-GSA jöhet! :)

 

Részvételi díj: 2500Ft/autó (tartalmazza a regisztrációs csomagot, 2 főre az ebédet, a kemping helyet, a programokat)

 

Ha további részletekről értesülni, jelezd egy e-mailben. Remélem találkozunk! Addig is minden jót, szép nyarat!

-------

 

Üdv,

GSdriver