szegedi_lány Creative Commons License 2015.06.07 0 0 60097

Köszi a kérdést, jól vagyunk!  Szerencsésen megúsztam az első trimeszteri rosszulléteket, így a kollegáim semmit nem vettek észre a dologból addig amíg nem szóltam. A közvetlen munkatársaim, HP és vezető tudja, a többit a szájhagyományra bízom.:)

A pocakom eddig mindig csak nap végére nőtt meg, most kb egy hete kezdett el ütemesen nőni, a 36-os ruháim már nem jók rám, és a 38-asból is csak a gumis kivitelűek. 

Képzeljétek, voltam kismama jógánk, a héten először. Nagyon fura volt, hogy milyen karcsú vagyok a többiekhez képest, és hogy még nekem milyen könnyen mennek a gyakorlatok:) De a jógaoktató szerint én még időben mentem ahhoz, hogy megerősítsük a kényes helyeken az izmokat, aki nagy pocakkal megy, ott már inkább a légzéstechnika elsajátításán, szülésfelkészítőn van a hangsúly, uh Gina, ha odajutsz, neked is ajánlom!

 

Kedden lesz a 20 hetes ultrahang, az előzmények után picit feszülten várom, de remélem bennünket már annyit nézegettek, hogy most már nem derül ki semmi meglepetés.

 

Gina, egyébként hogy haladtok, Naszódy bizakodó? Hőgörbét mutatsz? csak hogy veled izguljunk, mint a régi szép időkben... ;) A tüszőrepivel nagyon óvatosan, és annak tudom be a cisztaműtétem,ne hanyagold el az UH követést, hogy ha baj van, időben kiderüljön!

 

 

Előzmény: b.gina (60096)