Törölt nick Creative Commons License 2015.05.22 0 0 60078

 

Szia!

 

Ha megfelelő endo dokit találsz, akkor nem lesz gáz. Ne hagyd magad lerázni, ők is csak földi halandók, mint mindenki más, csak más szakirányt választottak az egyetemen :) szerencsénkre, vagy éppen szerencsétlenségünkre...az attól függ... :)

 

A vas hiány nálunk is családi örökség, szóval, próbáld meg azt is figyelni, mi olyat tudsz fogyasztani, amiben megtalálható. Ezeket az orvos úgyis eldönti majd, és ha indokoltnak látja, akkor pótolni is kell valamilyen formában.

 

Az, hogy két éve voltál ultrahangon, nem feltétlenül jelent bármit is, én megnézetném. Egyrészt, én 10 éve rendszeresen (évente) jártam szűrésre, és ilyen-olyan panaszokkal nőgyógyászokhoz (2magán  és 1 TB-s) soha, egyik sem jött rá, hogy mi bajom van, hozzá teszem, egyik sem vette a fáradságot, hogy hüvelyi UH-t nézzen, mind csak külsővel próbálkozott, amiből természetesen semmi sem derül ki .

Másrészt, ha "szerencséd" van, akkor az IR nem feltétlenül jár együtt a PCO-val. 

 

Sajnálom, hogy bukta van egy tárgyból, de nézd a jó oldalát, legalább kicsit több időd lesz magadra! Ha mást nem, azt én megtanultam, hogy semmilyen munka vagy bármi más nem fontosabb annál, hogy az ember odafigyeljen magára és egészséges legyen . 

 

Ami a szüleiddel kapcs. megfordult a fejedben, az már az én agyamban is lejátszódott, de valahogy nem tudok rájuk haragudni, hisz, abban az időben honnan a csudából tudták volna, mi ez az egész. Még sokan most sem ismerik. Mielőtt nálam kiderült, én nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Egyébként pedig azt hiszem, talán a szőrösödés az, amit ebből az egész "csomagból" a legkönnyebben kezelni tud az ember.

 

Néha én is abba a hibába esek, hogy próbálom sürgetni az eredményeket, mert valahogy mindig azt érzi az ember, hogy "szorít az idő", de amikor észhez térek, akkor rájövök, hogy ez ilyen tipikus "elkeseredett női gondolkodás", hogy jajj, sosem megyek férjhez, sosem lesz gyerekem, bla-bla-bla. Hülyeség. Manapság már csak a 80 éves nagyi (már talán az sem) várja el, hogy 20 évesen gyereket szülj és férjhez menj, mert régen így volt...

Szóval, időt kell adni neki, ha csinálod, lesz eredmény is. Aki szerencsés, annál hamar kiderül, azok nyilván jobb esélyekkel indulnak. 

 

Mindenképpen nézz utána a programnak, amit ajánlottak neked, a PÖP-nek, véleményem szerint kiváló kezdeményezés.

 

Kösz a tippet a samponra, családdal majd kihozatom, ha jönnek. Nizoralt már próbáltam, -önmagában ugyan- de nem lett jobb.

Most éppen Németből kávés sampont tesztelek, talán lesz vmi eredménye.

 

Kösz a bíztatást! Egyszer úgyis összejön! :)

Üdv, B.

 

Előzmény: yubel (60075)