yubel Creative Commons License 2015.05.20 0 0 60075

Szia!

 

Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! Kicsit most kevésbé érzem magam elveszettnek... Budapesten tanulok (és itt a lelki súlyosbító tényező is: jelenleg nagyon nem élvezem), június 2.-ra van időpontom endokrinológushoz, de félek, hogy el fog küldeni (ahogy eddig szinte mindenki). Nekem nagyon sokszor  annyira alacsony a cukrom, hogy rosszul leszek (remegés, izzadás, szédülés, heves szívverés). Próbálom magamnak kikísérletezni az étkezést, és úgy tűnik a 2-3 óránkénti kevés evés fog beválni. A pajzsmirigyemmel  is lehet valami, 1240 volt az ATPO, mellette fázós vagyok, lassú az anyagcserém és a vas sem szívódik fel rendesen, csak a véremben kering (ismerős orvos mondta, hogy ettől lehet), vagyis a vasat is állandóan szednem kell.

2 éve voltam hüvelyi UH-n, ott mindent rendben találtak. Létezne, hogy nincsenek ciszták a betegség ellenére? Bár gondolom ez is változhat idővel...

Én 50 kg vagyok, régebben sokat sportoltam, de sajnos az egyetem miatt kb. 5 éve ez jelentősen csökkent. Most, mivel buktam egy fontos tárgyat, csúszok egy évet és ezáltal több időm lesz, igyekszem újrakezdeni. 

Az nem baj, ha idő kell a változáshoz, csak tudnám végre, hogy biztos jó úton haladok... 

Az az érdekes egyébként, hogy már tizenegy-két évesen kértem anyuékat, hogy vigyenek el endokrinológushoz a szőrösödés miatt. Mindig letudták azzal,hogy alkati adottság (pedig a családban senki nem szőrös a nők közül), rengeteget szenvedtem lelkileg emiatt. Mára úgy-ahogy beletörődtem, de ha van megoldás a fogamzásgátlón kívül, mindent megteszek, hogy megkapjam a megfelelő kezelést.

 

Korpásodás ellen nekem a kénes sampon + nizoral keverék (tenyérben összekeverve), kétszeri hajmosással jött be valamennyire. Bőrgyógyász szerint a zsíros-korpás hajat a hiedelemmel ellentétben érdemes gyakran (1-2 naponta) mosni. Nekem bevált, még mindig van egy kevés, de ezerszer jobb mint volt. Még nagyon jó a Lush New Hair samponkorongja is, ráadásul isteni illatú.

 

Sok sikert a babához,

yubel

 

 

Előzmény: Törölt nick (60073)