szunyig2 Creative Commons License 2015.05.13 0 0 10463

Sziasztok Lányok!!

 

Szeretnék megosztani veletek valamit, ami igen is hat a Candida ellen. Egy éve olvastam róla egy külföldi internetes fórumban. Segíteni szeretnék ezzel az információval. Igaz én Férfi vagyok de azért tudjuk, hogy ez minket is érinthet, bár nem olyan tünetekkel vagy épp tünetek nélkül de minket is érinthet. (Férfiak kikezelésére: Glycerinum boraxatum krémet ajánlom.) Mert ha a férfi nincs kikezelve jöhet a ping-pong effektus….

 

Sajnos én is nagyon sokat szenvedtem a barátnőmmel (Havonta visszatérő CANDIDA, már a nevét is  utáltam….), míg meg nem találtam. Szerencsére semmi varázsszerről nincsen szó, egyszerű Biológiai Erjesztésű Almaecet. Mióta issza napi 3x1-et és minden menstruáció után Irrigál is vele azóta semmi baja. Ennek lassan egy éve és semmilyen tünete NINCS! Azóta már több nő ismerősömnek is mondtuk ők is elkezdték az almaecetezést és náluk is elmúltak a panaszok (5-ismerős).

 

A 3x1 Ivását annyival tudnám segíteni mivel rettenetes íze van az almaecetnek, főleg hosszú idő után, hogy ne vízbe hanem almalébe keverjétek. (2dl almalé+1evőkanál ecet) Sajnos viszont abbahagyni nem érdemes mert volt ismerősöm aki abbahagyta az ivását és 2 hónapon belül vissza jött neki.   

A barátnőm 3 hónapig itta a 3x1-et azóta, 2x 1-et iszik. Ha esetleg olyat eszik ami veszélyes erre (édesség, alkohol) akkor vissza tér kb 1-2 hétig a 3x1-re

 

Az irrigálás: Mindenkinek az az első kérdése nem csíp, nem egyáltalán nem (természetesen a beszámolókból tudom)!!!! Ugyan az a ph értéke mint a hüvelyé. Így nem csíp. a Barátnőm is nagyon félve kezdte el. Azóta ha kicsit is érezne valamit azonnal viszi magával az almaecetet a fürdőbe és irrigál (2dl Vizbe 1 kávés kanál ecet). Amíg gombája volt addig minden nap öblített. De azt mondta, hogy már az első öblítés után megkönnyebbült és nem érezte azt az égő, viszkető érzést.

 

A Barátnőm elmesélte a nőgyógyászának ezt a CSODASZERT és azt mondta, hogy akár működhet is.

Következőleg mikor ment hozzá már azzal fogadta, hogy ő is kipróbálta magán és tényleg működik és ajánlani fogja a betegeinek.

 

Így mivel a mi sztorink is egy ilyen fórum olvasásával indult, gondoltam megírom nektek hátha kipróbáljátok. A segítség volt a szándékom! Hátha így egyre több nőhöz eljut. 

 

Ha esetleg bármilyen kérdésetek merülne fel: huszkaallas kukac gmail.com-on ha tudunk válaszolunk.

 Ez az!!!! a  CSODASZER......