istvanMunkaFinn Creative Commons License 2015.03.06 0 0 5804

Üdv mindenkinek!

 

D.Józsi köszi szépen a bejegyzést! Amit ajánlottál eddig jónak tűnik, ha még lesz kérdésem majd még megírom!

 

Liljana köszi a webcímet amint tudom mélyebben beleásom magam! Finn nyelvtudással annyi, hogy majd kint szeretném tanulni, ahol jól meg is tudják tanítani. Ahol lakom nincs senki aki tudna tanítani. A netes nyelvtanulással annyi a bajom, hogy ott "megtanulgathatom" de az édes kevés. Szóval leginkább kint szeretném megtanulni a nyelvet. Úgy tudom biztosítanak is erre lehetőséget.

 

RadiX én 27 éves vagyok barátnőm 23. Informatikai végzettségeim vannak, de inkább a legelején fizikai munkát szeretnék végezni. Az a helyzet, hogy finn nyelvtudás nélkül informatikai pályán szerzett munkatapasztalat nélkül kétlem, hogy egyhamar elhelyezkednék odakint. Viszont munka mellett szeretném megtanulni a nyelvet és szeretnék tanulni odakint mást is és úgy előrébb lépni. Nem lehetetlen vállalkozás, mert ismerősöm (igaz ő nem Finnben hanem Svédországban van kint) tanulja a helyi nyelvet és a nyelvtudás elsajátítása után van lehetősége tovább is tanulnia. Ő speciel 26 éves.

Barátnőm aki 23 úgyszintén hasonló tervekkel jönne ki, igaz ő szeretne komolyabban is továbbtanulni odakint. Ő jelenleg Dániában tanul egy félévig.

 

Köszönöm amiket eddig írtatok nekem! Remélem mások is kedvet kapnak! Az igaz kár, hogy senki sem írt eddig nekem az e-mail címre tapasztalatot, illetve kérdést.

De remélhetőleg lesz aki leírja tapasztalatait! :)

 

Köszi még egyszer a segítségeket!

 

További szép napot nektek!