Dönci27 Creative Commons License 2015.02.24 0 0 4369

Szia esprimo28!

 

Szupernagyival mindketten a pécsi klinikán a Professzor úr páciensei vagyunk. Én is végigcsináltam a műtét előtti procedúrát, szintén nyáron kezdtem, most a műtét időpontjára várakozom. Így viszonylag frissek az információim, ezért is bátorkodom én is megosztani a tapasztalataimat.

Mindenek előtt a Professzor úrtól kell időpontot kérned, tőle fogod megkapni a szükséges orvosi vizsgálatok jegyzékét. Miután az összes vizsgálatot elvégeztetted és megvannak az eredményeid, azután ismét fel kell keresned a Prof. urat. Ő megnézi a leleteidet és megmondja, hogy vállalja-e a műtétet. Ha igen, akkor erről ad egy javaslatot. Ezt a javaslatot illetve a vizsgálatok leleteit kell mellékelned és elküldened ez OEP-hez egy támogatási kérelem formájában. 30 napon belül elbírálják, melyről már a Prof. úr is kap értesítést. Ismét fel kell vele venned a kapcsolatot - elegendő telefonon is - a műtéti időpont miatt. Hát nagyjából ennyi.

A Prof. szerdánként rendel a megyei kórházban a sebészeti ambulancián, ezen a telefonszámon tudsz időpontot kérni hozzá: 72/533-178.

 

Remélem segíthettem, ha kérdésed van csak tedd fel bátran! :)

 

Üdv.

Előzmény: esprimo28 (4367)