nickkelbolha Creative Commons License 2015.01.11 0 0 10453

Candida diéta iránt érdeklődők!

 

Nekem sikerült megszabadulnom a hüvelygombától, allergiától, az ujjaim, sarkaim berepedésétől, körömgombától. Évtizedekig nem tudtam, hogy mi a bajom, szerencsére, amikorra kialakult az ételallergiám, akkorra már olvasni lehetett arról, hogy a diéta segíthet.

Orvoshoz fordultam, tanácsokkal ellátott, hogy mit ne egyek, mit ehetek, ezt már az interneten is megtalálhatjátok.

Ami még nagyon fontos, hogy citrocseppet(grapefruit csepp)  kell szedni a főétkezések között (1 pohár vízben feloldva, először csak 5 csepp, s fokozatosan 15 csepp, majd 4 hét után csökkentettem 3X 10 cseppre)

Protexint kell szedni, hogy a baktériumokat pótoljuk, 3X1 kapszula

A gombák fokozatosan elhalnak, mivel nem kapnak táplálékot, valamint a citrocsepp is segíti a gombák pusztulását.

Az elhalt gombák nem tudnak kiürülni, ezért meg fog fájdulni a fejed. Amikor ezt érzed, akkor HASHAJTÁST kell végezni, Guttalax-al (nekem csak 2 X-szer kellett, este bevettem 18-20 cseppet, másnap délelőtt kihajtotta belőlem, kb 1 órára már el is múlt a fejfájásom)

(A fejem sohasem fáj, 60 éves elmúltam.)

3 hét után bablevest tudtam enni, pulykahússal, még gázok sem képződtek, az emésztés tökéletes volt. (ezt megelőzően 10 éven keresztül a súlyos epebajom miatt a babtól 1 napig hánytam ,vagy görcsöltem és ment a hasam)

Olyan sok zöldséget nem tudtam megemészteni, hogy kész csoda, hogy életben maradtam. Évtizedekig a húsokból fogyasztottam többet, de ezt is megsokallta a szervezetem. A diéta 6. hetében próbát tettem, marhahúst főztünk, s másnapra ismét viszketett a bőröm, visszajött az allergiám, - ez egy teszt volt - , tehát még folytattam a diétát.

Tehát sok zöldséget és gyümölcsöt (az édeseket kihagyva!) csirke, pulyka és halból készült ételeket ettem. Még zserbót is készítettem (zukor helyett GLUKONON), a dió ugyan tiltott volt, de néhány hét után kevés diót használtam az ételekhez.

SEMMI FELVÁGOTT, KOLBÁSZ, SZALÁMI!!  JOGHURT CSAKIS NATUR + (pár csepp édesítő és fagyasztott meggy)

a TÖNKÖLYBÚZA nagyon finom étel, ha sok meggyel és reszelt dióval és édesítővel készítem. A túrópogácsa tápláló és laktató.

ÖRÖMMEL VENNÉK ÚJABB RECEPTEKET, mert ismét meg fogom csinálni, mert az elmúlt 12 évben 4 x szer szedtem antibiotikumot, sajnos ez szükséges volt, nem bírom, ha fáj a torkom, s dolgozni sem tudtam volna.

Több, mint 1 évig tartottam az étrendet, minden bajom elmúlt. A Protexint és a Citrocseppet kb. 3 hónapig szedtem. A szokásos étrenden voltam az elmúlt 12 évben, s a tiramisut sem vetettem meg. Már 2 éve tudom, hogy jó lenne újra megcsinálni újra, de sok idő kell hozzá. Remélem ,hogy nem várom meg az allergiát.

Mindenkinek  gyógyulást kívánok!

Erzsi