Shaaph Creative Commons License 2015.01.11 0 0 4338

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Gyorsan pár szót magamról: 24 vagyok és durván elhízott. Nem kétszer kezdtem fogyókúrába, ahol siker volt, ott később vissza is jött minden. Ugyanakkor sosem éreztem a kövérségem mögött a társbetegségek egyikét sem, pedig anyai ágon cukorra is figyelnem kell. Dohányoztam emellé több évig, viszont a cigit letettem már több mint 1 éve, és ezzel jött a kegyelemdöfés a súlyproblémákra. Kezdenek elhatalmasodni a dolgok, a vérnyomásom magas már, a vércukor szint kezdi megközelíteni  felső határt, ezért drasztikusabb eszközöket kell alkalmaznom, ezért kezdtem gondolkodni a gyomorgyűrű megoldáson. 
Valójában az egyetlen ami hátráltat az az ára. Úgymond hivatalos lépéseket nem tettem az úgy érdekében, de látom több korábbi hozzászóló nem is rég esett át a dolgokon. Így lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban:

  • Ha minden igaz az utána járásomban akkor Pécsen, és Debrecenben van lehetőség a beavatkozásra. Pécs sokkal közelebb van nekem, mi a véleményetek az ottani körülményekről?
  • A legfontosabb kérdésem viszont az ára, valamint az OEP-től kapható méltányossági. Ha jól tudom a gyűrű ára kb.: 500.000 Huf, valamint a műtét támogatott, így a gyűrű ára a dolgokban a legnagyobb kiadás. Szóval ezek az információk helyesek, valamint az OEP-hez benyújtott külön méltányosságival további elbírálástól függő(10%-90%) támogatást lehet szerezni a gyűrű árából?

Sajnos ezek az alapból nem nagy összegek is gondot jelentenek most, viszont hamarosan lediplomázom, és akkor már remélhetőleg módomban lesz komoly lépéseket tenni az ügyért!

Köszönöm előre is a válaszokat, és Sok egészséget és sikert mindenkinek fogyáshoz! :)