Chainer Creative Commons License 2014.12.01 0 0 4327

Nemigen pörög a fórum ahogy látom. Mindenki jól van?

Van egy 10 éves gyomorgyűrűm teljesen kiengedve ami időnként nagyon komolyan problémákat okoz. Mint ha gyomron rúgtak volna olyan fájdalommal járó állapot lép fel időnként. Sok mindent próbáltam ilyenkor de gyógyszerek nem segítettek, egyedül a fagyasztott búzafű szüntette meg a fájdalmakat. Ezt a hozzászólást azoknak szánom akiknek ismerős ez a fájdalom. Azóta a neten találtam tippeket a búza otthoni megtermelésére is mivel elég drága volt viszont annyira hatékonynak bizonyult az első alkalommal megvásárolt mennyiség, hogy a fele fogyott el így nem kellett termelésbe kezdenem.

 Maga a fogyás úgy alakult, hogy 172-ről 130 kilóra fogytam és azt tartom a kiengedett gyűrűvel. Azóta fölmerült egy orvosban a gondolat aki más ügyben vizsgált, hogy nem kellett volna a gyűrű mivel nem a bevitt élelmiszer mennyisége okozta a kóros elhízást. Volt alkalma ezt megállapítani. Egy komoly gerincműtét miatt sokáig feküdtem kórházban a felkészítés ideje alatt és a műtét után is és feltűnt neki, hogy nem csak elvagyok a kórházi kajával hanem még válogatok is belőle. Így kezdett kérdezgetni a témában. Kevesebbet eszem mint az 56 kilós lányom és ugyan ennyit ettem a műtét előtt is. Ezt persze egy orvos sem hitte el bár Pados doktorékat megleptem amikor a három hetes fogyasztásuk alatt 40 dekát híztam a kórházban és a szobatársaim tanúsították, hogy pár dolgot meg sem ettem a fejadagomból nem, hogy nassoltam volna. Azt hiszem ez a gyomorgyűrű beültetés nem megfelelően volt előkészítve. Mindenkit elkönyvelnek zabagépnek aki kövér és beszélhet az ember amit akar a valóságról.

 Jó egészséget kívánok, gondoljátok meg ezt a gyomorgyűrű beültetést. Aki valóban nem tud uralkodni magán és ennek köszönheti az elhízást csak azon segít a gyűrű amennyiben képes életmódváltásra. Aki nem képes erre az legfeljebb lassabban eszi meg a szokott mennyiséget és nem éri el a várt célt, a jelentős súlycsökkenést miközben nem teljesen feltárt kockázatokat vállal be a műtéttel. 

Minden jót kívánok mindenkinek de legfőképpen egészséget!

Üdv!