rezgaras Creative Commons License 2014.11.05 0 0 4876

Persze hogy belegyalogoltál - az a benyomásom, hogy tudtad előre. Ez egy régi téma, sokszor vitatkoztunk róla. Szerencsére amit leírtál, az csak a saját magánvéleményed és vannak, akiknek más a véleményük. Én egyébként az ilyen hozzáállásra azt szoktam felelni, hogy úgy látszik, a Fremósokat annyira csak az üzem érdekli, hogy eljátszanának Lego vonatokkal vagy favonatokkal deszkákra szegezett csupasz pályán is. (csak a menetrend be legyen tartva!!! :-)))

 

Én másképp látom. A vasútmodellezésnek sok oldala van, ki-ki megtalálja az érdeklődésének megfelelőt. Az eddigi Fremo talákozókon nagyon sokra értékeltem a toleranciát egyes résztvevők, esendő járműveik és néha akadozó felszerelésük irányában. Jól éreztem magam és az volt a benyomásom, hogy a találkozó nem csak a menetrendről szólt. Hanem arról is, hogy ott összejöttünk sokan, ismerkedtünk, együtt szórakoztunk, beszélgettünk, anekdotáztunk, ugrattuk egymást.

 

Hidd el, ha rendeznének BMW találkozót, elmennék arra is. De ilyen nincs, ezért írtam, hogyha beindul a keménykedés, az azt jelenti, akit az ilyesmi érdekel, legfeljebb szervezhet magának.

Előzmény: nazareth (4874)