SAMU78 Creative Commons License 2014.10.29 0 0 4315

Eddig hány állításod volt összesen?

 

Nekem egyszer túl sok lett betéve és éjszaka semmit nem aludtam, mert a nyálam visszajött, ráadásul a sav is. Folyamatosan kiköptem a nyálamat, ha elaludtam arra ébredtem, hogy fulladok.

Másnap visszarohantam és kivettek belőle.

 

Nekünk egyszer azt mondták, hogy bár csak hétfőn van állítás a Péterffyben, de nagy gáz esetén menjünk be a kórházba és kerítenek egy dokit aki ért hozzá és kiszed valamennyit.

 

Kicsit én is hibás voltam, mert arra kértem a dokit, hogy jó szoros legyen.

Ráadásul azt vettem észre, hogy reggel (amikor az állításokat csinálják), még nagyon szűk a nyelőcsövem, aztán ahogy egyre többet mozgok és iszom/eszem falatonként, egyre jobban tágul.

Másik észrevétel, hogy a munkahelyi vagy családi stressz nagyon befolyásolja az egészet. Ha nyugodt voltam pogácsából egy tucatot is meg tudtam enni, sőt még a marhahúst is, ha meg sok volt a munka és problémás volt a nap, még a tej is megaludt a torkomban és aludttejet hánytam ki ;-(.

Volt, hogy csokin, jégkrémen és habcsókon éltem hetekig, mert olyan nehéz volt a munkám, hogy rohantam folyamatosan, nem tudtam leülni és rendesen megrágni az ételt, ezért csak olyat ettem ami simán lecsúszik és még így is fogytam.

Most a röntgen azt mutatja, hogy alig megy le valami (10:00 körül szokták állítani), de mivel most nagyon nyugis az életem, ráérek enni (mindent szépen megrágok) és nassolhatok is, mert nem látja senki, bármit és bármilyen mennyiséget meg tudok enni.

Előzmény: tzs72 (4314)