SAMU78 Creative Commons License 2014.10.29 0 0 4312

Miért kell 6 hetente elmenni Pécsre?

Még nem sikerült beállítani a műtét óta gyűrűt?

 

Pesten a Péterffyben, bár már műtét nincs (remélem csak ideiglenesen), de állítás van.

Néha csúszással kezdődik, de ilyenkor lehet beszélgetni, bár amióta nincs műtét, csak a régiek állíttatnak, ezért nincs akkora tömeg (régen akár 15-en is voltunk, a nyáron amikor én voltam csak 4-en).

A 061/461-4720-as számon lehet megkérdezni, hogy a következő hétfőn reggel lesz-e állítás és hogy hányan jelentkeztek. Lent a pincében, ott ahol az a magánrészleg van a felvételi pultot és a WC-t ha elhagyod, akkor a kanyar után rögtön van két pad, azzal szemben pedig a gyűrűsök röntgenje (ami a múlt héten sajnos máshol volt, mert cserélik a röntgent, ott volt egy haverom és ő mesélte, hogy még 12:00-kor is vártak), azt hiszem a 7 és 8-as ajtó.

 

De tényleg jók a fórumok, én is facebookon és egy másikkal telefonon tartom a kapcsolatot.

A találkozás főleg az állításoknál azért fontos, mert ott sok érdekes eset van, mert általában aki visszamegy valami gondja van, aki otthon ül annak nincs.

Pl. egy csajnak azért vették ki, mert begyulladt, miután a Balatonon visszaakart mászni a csúszdás kis bérelhető hajócskára és ahogy felhúzta magát megütötte a portot és begyulladt. Kivették a portot, majd vártak, hogy a gyulladás a szervezetétől eltűnjön és visszahelyezték. 

Előzmény: tzs72 (4310)