Feerica Creative Commons License 2014.08.29 0 0 4281

Sziasztok!

Röviden leírnám a történetem ;

 2009-ben helyezte be Bende dr. a gyűrűt.Soha semmi gond nem volt vele,azonban most ennyi év elteltével,1 hónappal ezelőtt egyre érzékenyebb lett a port területe,környezete.Az utolsó pár napban éreztem ahogyan keményedik is a terület,gondoltam hát jó-jó, volt már amikor érzékenyebb volt,jött-ment kategória.

 Nos,történt viszont,hogy egy kis pakolászás után (nehéz szatyrok a 2. emeletre több körben) , felértem a lakásba,leültem,éreztem a nyomást,majd belenéztem a tükörbe és majdnem szörnyethaltam,úgy előre volt türemkedve a port,nagyon csúnyán és már nagyon nagy fájdalmaim is voltak.
Másnap bementem Ursu dr. hoz , igen,hát ez begyulladt,.... az erőkifejtéstől,meleg van ,előfordul bla bla duma. Remek.
Leszívott belőle másfél injekciós gennyet és egyebet,majd mondta,hogy pihentessem jegeljem.
Menjek vissza pár nap múlva.Ja! Meg 7 napos antibot szedjek. El is kezdtem még aznap.
Na,hát nem lett jobb,csak rosszabb.
 3 nap után visszamentem,ránézett,majd közölte,hogy akkor felvágja.Felvágta,kinyomkodta,már be is volt vérezve amennyire láttam,belenyomott egy gumiujjat ,hogy kivezesse a maradékot.Másnap visszamentem,azt mondta ez így szép,nem jött már utána ki semmi,kivette,lekezelte.Csak akkor menjek vissza,ha panasz lesz,de ez így már rendben lesz!!
 Nos,ez 11 napja volt,mára forrt be,de azóta is váladékozott folyamatosan kicsit.
Most érzékeny,és a lapostól távol áll,még mindig előre van nyomulva,pláne egy ponton,kb. mintha oldalra fordult volna a táp!Nem tudom....
 
Járt már valaki így,és annak mi lett a vége? Lecsapolta,felvágta,antibio,és kb mintha semmi nem történt volna,tény kicsit kisebb és annyira nem fáj.
Esetleg valakinek hasonló tapasztalata volt?

Köszönöm,Kriszti