krysztasz Creative Commons License 2014.06.26 0 0 544

Kicsit olvasgattam a hsz-okat, mert a napokban néztem meg újra a sorozatot. Racilaci két kritikájához fűznék néhány gondolatot, hátha erre jár még vagy valaki válaszol.

Igaz, hogy Catherine nem egy belevaló csajnak néz ki, de engem egyáltalán nem zavart, hogy nem egy KillBill típusú volt a főszereplő. Én inkább úgy gondolom, hogy annyira biztos volt a dolgában, hogy nem hittel el, hogy tényleg léteznek szellemek. Hiszen egy csöppet sem ingott meg az ügyvéd szavaitól, hogy vajon más lenne-e az anyja vagy az apja? Egy egyszerű nő, aki a komor Angliában él, számára nem tűnt félelmetesnek a történet. 

 

Anders cselekedetét én sem értettem, hiszen volt egy biztos ötlete, hogy felkeresi az írásszakértőt. És igen, ekkor nem lett volna szabad magára hagynia Catherine-t. Bár, akkor még nem volt biztos benne, hogy ki lehet az őrült, melyik lány, igazán az írásszakértő mondta ki a végső szót. De akkor sem lett volna szabad magára hagynia.

Viszont Anders nem ismerte Catherine-t, vagyis elhihette róla, hogy képzelődik. A titkok sokaságával pedig elbeszéltek egymás mellett. 

 

Én kicsit azt sajnáltam, hogy az elején, amikor Hjalmar ott feküdt a vízben, vhogy arról több szó nem esett. Megmondom őszintén, én őt a vízben a 3. megnézésre fedeztem fel... A 2. megnézésre már kerestem, vajon lehetett a sorozatban? És következő alkalommal megtaláltam. :))

Előzmény: Racilaci (465)