vadaszlak Creative Commons License 2014.06.24 0 0 1004

Sziasztok!

 

Látom többen is keresnek samott téglát. Én nem régen építettem bontott samott téglából egy gyönyörű kandallót és egy cserépkályhát is. Kifejezetten csak ajánlani tudom mindenkinek! Iszonyatosan jól be lehet fűteni velük a házat, és tévedés, hogy csak új samottból lehet kályhát építeni! A bontott ugyan olyan jó, csak kevesebbe kerül! :-) Szóval csak körül kell nézni az apróhirdetések között. Megmondom őszintén, hogy én egy kicsit válogatós vagyok, így nem a fellelhető legolcsóbbat vettem meg, amit csak találtam... fontos volt, hogy szépen meg legyen tisztítva, és hogy ne málljon. A sarkok letöredezettsége nem volt elsődleges szempont, mivel úgyis habarcsozva van.. 

 

Én Őket tudom ajánlani: Bakonyszentlászlón vannak, Gy-M-S megyében. Szépen tisztított samott téglájuk van 200ft/db (kisméretű) áron. Úgy tudom van másfeles, illetve kettős méretű samott téglájuk is, de azt meg kell érdeklődni.

A plakátjuk is kint van a főút mellett, melyen ez a szám van: 06303333758

 

Beszerzés után, már nem kellett más, csak egy jó helybéli mester ember, és már kezdődhetett is az építés...

 

Egy szó mint száz, nekem nagyon bejött, úgy hogy gondolkodom, hogy a hétvégi házba is építessek egyet.., bár most az asszony dobta fel, hogy a kertbe akar egy kis sütőt, vagy egy kis kemencét... IGENIS! :-)

 

A legjobbakat!

JJ