alkotasu Creative Commons License 2014.06.10 0 0 29

Ha ezek az új étlapok, akkor arra vagyok kíváncsi, hogy a kaja minősége milyen, miből, hogyan készítik.

 

Kérdezem ezt annak okán, hogy étkezőkocsiban életemben csak párszor ettem. Jó 10 éve Pécsről hazafelé egy normál étterem menü áránál kb. 40-50%-kal drágábban kaptam valami felmelegített fagyasztott ételt (ha emlékezetem nem csal, talán rántott szelet, vagy csirkemell volt sajttal és/vagy sonkával töltve, mellé rizs). Íztelen tömegkaja, majdnem azt írtam, hogy kutyakaja. Megettem, mert nem volt más, és éhes voltam. Pár éve Nyíregyháza felől jövet ebédeltem (azaz inkább vacsora volt) a vonaton. Az étlapon elég drágák voltak az ételek, viszont volt babgulyás 7-800 Ft körüli áron. Tartalmas, ízletes, és nem csak azért esett jól, mert a szemem kiugrott az éhségtől. Pár szelet friss kenyérrel kiegészítve laktató is volt.

 

A fenti kérdésen túlmenően én is javaslom, hogy legyen a választékban ilyen egytálétel, amit a kevésbé vastag pénztárcájú utas is megengedhet magának, és ízletes volta miatt szívesen választja máskor is ezt az étkezési módot.

Előzmény: hkv (27)