BPO-471 Creative Commons License 2014.05.27 0 0 89455

Na én ezt nem tudtam. Járművezetőktől hallottam a hírt és megállt bennem az ütő: egy IKARUS 280-as haladt Újpalota Vásárcsarnokról és Fő tér megállóhely felé , amikor még a forgalomban összetűzésbe került a járművez.-vel egy autós. A busz megállt a Fő tér megállónál, az autós kiugrott autójából, fejszét rántva betörte a busz szélvédőjét, lecsapta a visszapillantó tükröt és valószínűleg az orrlemezt is ütés érte. Ha minden igaz, az autóst elkapták. A sérült IKARUS-t, visszaküldték a Nyírpalota úti végállomásba, ahol sok sofőr látta. Ha vkit érdekel a véleményük, arról amit láttak, talán megtalálja  őket a facebookon, de személyesen biztos szívesebben mesélnek. Akiről tudok, Ments Ferenc, majd szólok neki, hogy írja ki a face-n h miújság az üggyel kapcsolatban.

Amúgy  Ő volt a 17-23-mal, beugrót járt, tehát nem hinném, hogy a helyettes kocsi a 17-23, mert ha minden igaz, délelőtt is Feri volt vele. De ennek utánajárok. Az a kérdésem mindenkihez, hogy ha van új infó az üggyel kapcsolatban, azt kiírjam ide, vagy e-mail-ben írjam meg az érdeklődőknek?

Jaa a 17-23-ból kiváló kocsi lett.(Nem ismertem ráncosként). De most (is) gyönyörű, erős és még új a szaga. Feri azt mondta, hogy nem hittek neki a fanok facen pedig ő mondta hogy "1 hét 2 vagy 3 és visszatér a kocsi" (17-23, ugye mindenki érti)  :)

 

Előzmény: FJX-220 (89454)