vOlgi Creative Commons License 2014.04.28 0 0 5159

"Szia , Péter .

Igen , de  nagyon  LEbaloldaliasodott . Olyan  alakok  csinálják , kik  megünneplik november  7-ét és  április  4-ét , mindezt  a  csillebérci volt  úttörőtáborban . Visszasírják  az  egypártrezsimet , a  gyarmatvoltot meg  az  emeszempét . Ez  meglátszott  az  utolsó  időkben , amikor  a youngtimerek  közül  fokozatosan  eltűntek  a  nyugati  gyártmányú  személygépkocsik."

 

- egy szubjektív véleményt olvashattunk venuto tollából.

 

továbbá hiányolom az idézett szövegből "Rákosi f..sznák szopogatása" szófordulatot a titkon megbántott, egyben jó fantáziával megáldott ember hangvételében.

 

Amivel semmi gond nem lenne, ha nem ír a Volgás tapasztalatok oldalra http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=130109258&t=9043757 , onnan tovább linkel ide a R.I.L.A.K.-ra ahol lekesen olvashatjuk magunkról, többek közt volgásokról, a nov.7 és április 4. évadnyitó és záró találkozóink és azokon részt vevő kollégák új, számunkra ismeretlen megvilágítását.

 

Felidézhetném és véleményezhetném viselkedésedet a május 1.-i találkozókon, de minek. 64 molotov olvtárssal folytatott kommunikációdból is kiderül barátságos és kooperativ stílusod többi veterános kolléga felé.

 

Egy szó mint száz, engem személy szerint sért a fenti gondolatmenet, egyben úgy sejtem a többieket is - mivel hogy nem is ismersz bennünket. Átlag életkorunkból adódóan az előző rendszerből kb. kamaszként ill. gyerekként estünk át a következőbe.

 

Baráti üdvözlettel.: Ibos Árpád - volgaklub.

 

Előzmény: venuto (5142)