bi-02 Creative Commons License 2014.04.14 0 0 88827

Az ajtók belsején az a kis fogantyú amit kölyökként, megrántva a téves leszállásjelzést töröltük, még mindig rossz részén van az ajtóknak?

 

Tényleg. Most, hogy mondod, valóban rossz helyen vannak. A szélső ajtólap belső felére kellene szerelni, és világos színűnek kellene lennie, de ez már szőrszál hasogatás. Az elhelyezés viszont könnyen orvosolható.

 

szerintem meg hozzátartozik a buszok hangulatához....

 

Ezt meg tudom érteni. :)

 

 Azok a világosbarna dekoritok és ülések egyébként mennyire számítanak eredetinek? Mert én jóval sötétebbre emlékszem, de másoknak se rémlett ilyet, akikkel eddig beszéltem.

Nos, ezt sokan vitathatják. Szerintem, ha van is különbség az nem annyira szembetűnő, mert 'Vigyázat! a'83-as általános feketítés előtt járunk, ha jól sejtem. A famintás műszerfal, a famintás dekorit, a fehér korlátok és kiegészítők meg a pöttyöspadló két oldalán és a kerékdobokon levő burkolat nem fekete, hanem barna, úgyhogy a színvilág a barnával és általában a világos berendezésekkel harmonizált. Van aki ezt vitatja, de sztem nem volt akkoriban különbség a sárga és a kék buszok belső berendezéseinek színvilága között. Éppen úgy, ahogy a '83-as feketítés után sem.