IDF Creative Commons License 2014.04.14 0 0 5401

na jó ez se 100-130, de itt van pl egy 170 ezres Comet

 

"Comet AXR függőleges tengelyen elhelyezkedő axiálszivattyú, 3 kerámiabevonatos dugattyúval. A hengerfej sárgarézből készül a nyomás és korrózióállóság érdekében. A szivattyú minden belső alkotóeleme rozsdamentes acélból és sárgarézből készült. A tömítések speciálisan tartós gumi/szövet összetételű anyagból vannak" max. 150 bar / 600l/h 

 

A leírás többi része is rendben van, csak az az 1 év garancia gyanús, főleg hogy ez már egy félipari, félprofi cucc. A Karcher még egy csumpli K2-re is 2 évet ad. 

 

Más téma. Autómosáshoz milyen típusú, márkájú szivacsot, törlőkendőt, sampont ajánlanátok? Klasszikus Vileda autótörlőkendőt használok a víz letörléséhez, de pl szivacsnál kell vmire figyelni, jók a párszáz ftos áruházi szarok? samponok között van ami kiemelkedően jó vagy itt is megfelelnek a párszáz ftos bármilyen hiperben beszerezhető cuccok? Esetleg felnikhez/dísztárcsákhoz valami hatásos vegyszer ami leszedi a ráragadt szart, fékport? ablakokhoz, szélvédőhöz megfelel a clin vagy itt is vannak speciálisabb cuccok?

Előzmény: Paco155 (5400)