Nyufffi Creative Commons License 2014.03.12 0 0 4207

Sziasztok drágáim!

 

Nem tűntem el nagyon, továbbra is harcolok a kilókkal. Eljutottam arra a pontra, hogyha feljön 1,5-2 kg azonnal megint intenzívebben fogyózom.

Tavaly szeptemberben 87 kg voltam, mostmár megint 81-82 vagyok.

 

 

Debreceni gyűrűs: ugyanez a helyzet velem is gyakran. A szilárd könnyen lemegy, a folyadék megakad. Szerintem túl sűrű a nyálam a torkomnál, mert amikor -bocsánat!- visszaöklendezem a vizet,mert nyom, akkor sűrű nyállal jön fel. Ez ügye megfogja a folyadékot, de a nyelésre a szilárd átmegy-levisz belőle. SZERINTEM.

 

Ma hajnalban volt először velem olyan,hogy felkeltem, mert állt a folyadék a nyelőcsövemben. Volt már veletek ilyen ? Nekem is érzékeny a gyomorszájamnál, folyadék vagy szilárd mindegy. Bár tegnap sokat bőgtem, kb 1 órán át "gombóc" volt a torkomban, ismeritek az érzést szerintem, arra tippelek, hogy megerőltette magát bennem ott valami és ezért volt ma minden érzékenyebb. Mindenesetre holnapra zellerkrémlevest csináltam :) meg folyadékot iszom majd, hogy kíméljem.

Nekem 2011 szeptemberében volt a műtétem, 3 állításon voltam, ma hajnalig tünetmentes (remélem ez is múló, persze ha nem akkor irány a doki) és összesen 26 kg-ot fogytam. és boldog vagyok :)

 

Megírnátok nekem, hogy most miújság a gyűrűsápolás fronton ? kit hívhatok ha baj lenne ? Bende foglalkozik még velünk ?

 

Puszilok mindenkit! :)

Előzmény: debreceni gyűrűs (4198)