Törölt nick Creative Commons License 2014.01.14 0 0 87856

Tisztelt Uram!

 

Mielőtt jómagam is lezártnak tekintem a dolgot, engedtessék meg egy pár gondolat.

 

A baleseti negatívokat természetesen sem akkor, sem most nem állt/áll szándékomban letiltani, ezt nem tudom hol olvasta. Ehhez semmi jogalapom nincs.

Csupán a forrást, vagy forrásgyüjtemény megnevezését hiányoltam, semmi egyebet.

 

Ha egy fotóhoz forrásmegjelölést ír bárki, akár Ön, azt eddig is megköszöntem egy kommentben, nem mondhatja hogy nem így van.

 

A Számos Villamos c. könyv megjelenése előtt kb fél évvel Ön már tudott a készüléséről, sőt - ismétlem - szóbeli beleegyezését is adta az esetleges fotóinak felhasználásáról. Ha papírt kértem volna, most nem lenne miről beszélni.

 

A fotói felhasználása végül terjedelmi okok miatt nem valósult meg.

 

Emlékeim szerint ketten voltunk fotózni a jelzett oldalon található fényképfelvétel idejében, de a könyvben az én felvételem kapott helyet, nem pedig az Öné.

 

Azt már csak zárójelében jegyzem meg, hogy nem ez a TW6000-es villamos fotója emelte igazán a könyv színvonalát, ezt azért remélem Ön is kiérzi...

 

Végezetül pedig jómagam is elzézést kérek az "Ikarus-fanoktól", de a nyugalom megzavarására (céljára?) alkalmas igaztalan felvetéseire kénytelen voltam reagálni, és kiigazítani a szándékosan elferdített valóságot.

 

Maradok tisztelettel.

 

Előzmény: KomjáthyZoltán (87850)