diginewl Creative Commons License 2013.10.10 0 0 4757

Üdv!

 

Köszönöm a pozitív hozzáállást!

 

Azért ez így már teljesen másképp fest, mint "A Temofesztnek nincs köze a Fremo-hoz"... Talán egy FREMO találkozóhoz nincs köze, (ami az eredeti kérdés is volt valakitől: Hol lesz a hétvégén Budapesten FREMO találkozó? - Zsivany2).

 

Ezzel kijelentéssel azokat is fura helyzetbe hozza, akik a FREMO-soktól ott vannak és 3 napon keresztül mutatják a "külsősnek" milyen íze van/lehet a FREMO találkozónak. Ezzel talán lehet a FREMO-ba is behozni "külsősöket".... bár ha nem ez a cél, akkor miért vannak egyátalán ott?

 

Azért kell ehhez pénz is nyugodj meg (elég sok), és idő is. Pl. ezért elutazni külföldre (nem kis pénz, csak azért, hogy vasutazzak egy kicsit, aztán jövök haza - de ki hogy látja rá van bízva). Nekem erre már nem futná se pénzből se időből...

 

Ahhoz hogy valami képünk legyen "külsősöknek" milyen is lehet egy izzig-vérig FREMO találkozó, aztért jó azt megnézni élőben is, és itt a TEMOFESZTEN valami hasonló lesz, ha nem is "geschlossene treffen gefühl", de azért lehet érezni, milyen az amikor perceket megy az ember a szerelvény mellett és még minidg nem ért oda az állomásra :)

 

Sokaknak ez is elég (szerintem), viszont nincsenek ettől teljesen elzárva.

Talán érthető voltam én is, és nem kerültem bele a FREMO-sok célkeresztjébe :)

 

Üdv: Jenő

Előzmény: Törölt nick (4756)