diginewl Creative Commons License 2013.10.09 0 0 4755

Hűűű.

Ezért lehet innen kizárnak engem, de ez valahol kicsit erős volt. Nem értem miért kellett így leírni.

A Temofesztnek nincs köze a Fremo-hoz,

 

Temofeszt:

A Technikai Modellvasút Fesztivál

Fremo

Freundeskreis Europäischer Modellbahner

 

 

Nos. Bárhogyan is nézem mindegyik rövidítésben szerepel a modellvasút. Az egyik egy baráti kör, a másik egy fesztivál. A baráti kör nem jelenik meg egy fesztiválon? Rendben.

Vagy inkább értelmezzük úgy, hogy ők csak zártkörben jelennek meg? Akkor írjuk így, és egyértelmű, hogy ezen modulok kizárólag "belsőleges" használatra vannak, "külsősök" csak felvételekről, fényképekről nézhetik az asztalokat. Baráti kör nyilván eldönti mit tesz, ebben teljesen igaza is van.

 

Természetesen ez is érthető, de kevéssé félreérthető. Mindenki maga dönti el mit állít ki.

Nem akadtam volna fenn a HSZ-en, ha az áll benn, hogy a Fremo nem jelenki meg a Temofeszten. Ok tényközlés, kész. De hogy semmi köze? Ez már egy csomó kérdést vet fel, nem egyértelmű, hogy miért nincs? (Eddig volt? Lesz?)

 

Az előző hsz-ben, kicsit olyan mint a "futottak még" kategória a Temofeszt: elmehetsz oda, de olyan csuda, ami nekünk van, és te sose lehetsz tagja, na olyan nem lesz ott nyugodj meg.

 

Megnyugodtam, hiszen se pénzem, se időm nincs, hogy felnőjjek a FREMÓ-hoz, de hogy ezt miért kell állandóan eszembe juttatni, azt nem értem.

Remélem nem voltam sértő. Tudomásul veszem, hogy a jó modellvasút nagyon sok pénzbe kerül, és ez nem is tartozik mindenkire (nyílt kiállítás), de ezt ne hozzuk a tudtára azoknak akik szeretik a modellvasutat, de nem tudnak elég "jók" lenni.

:)

 

Üdv: Jenő

Előzmény: Wolf27 (4750)