Animafest Experience Creative Commons License 2013.09.24 0 0 8

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Miért pont téged választunk?

Mert a spanyolországi hotelek olyan külföldi diákokat keresnek akik több nyelven beszélnek. Cèljuk, hogy egy nemzetközi csapatot hozzanak létre az elkövetkezendö szezonra.

Miért egy nagyszerü lehetöseg ez neked?

Mert megismerheted Spanyolország kultùrális kincseit , és ezzel együtt gyakorolhatod azt, amit eddig elméletben elsajátítottál. Ha jòl végezted a munkád, a gyakorlat végén felkérnek, hogy folytasd rendes fizetésért, mivel már jól ismernek téged.

A következö pozíciókat ajánljuk
Recepciòs, bárpultos, felszolgáló, animator.

A közvetítés ingyenes, ezen felül ingyen szállást, napi háromszori étkezést, és havi 300 eurót biztosít a hotel számodra.

Az egyetlen feltétel, hogy tanulò légy

Csak annyi a dolgod, hogy regisztrálj a http://www.animafestexperience.com/ oldalon, és hívj minket Skype-on “animafestexperience“ vagy telefonon a 0034 93 765 39 69-as számon.