Coke Girl :-D Creative Commons License 2013.09.23 0 0 8502

Kecsubá Drága, nem ugyanarról a dologról beszélünk ... illetve Te nem azokat a szempontokat veszed figyelembe, amiket én. Én csak válaszoltam arra a kérdésedre, amit feltettél, a "jogászi-józanparaszti" logikámmal.

 

Hogy a Te adásod minősége milyen, nem is érdekes, mert SENKINEK nem lehet olyan adása, ami nem az övék. Istenigazából minél jobb a minősége, annál inkább gázosabb a dolog. Mint a hamisításoknál - arra nem igen tudnak ugrani, ha valaki Gucchi táskát ad el, vagy POLEX órát, DE HA GUCCI vagy ROLEX van feltüntetve, akkor az bizony törvénybe ütközik, mert első-szintű hamisítvány.

 

Ez van ... nincs is erről mit vitázni, a tények makacs dolgok. Neked lehetnek egyéb szempontjaid is, de attól az még nem írja felül a sokkal magasabb szintű kötelezettséget (illetve esetünkben a tilalmat).

 

És mint írtam korábban, a műsor szüneteltetése nem jelenti azt, hogy a jogaik is szünetelnének vagy bármilyen egyéb módon korlátozva lennének, s ebből következik, hogy azt sem jelenti, hogy a te lehetőségeid jogszerűen tágultak volna.

 

Az életből egy másik példa: lehet, hogy valaki isteni finom első osztályú bort csinál, lehet, hogy hajszálra ismeri a pezsgő készítés módját, de attól még a palackra nem írhatja rá, hogy "Champagne", mert annak jól behatárolható szabályai vannak, hogy ki nevezheti a habzó borát Champange-nak vagyis pezsgőnek. Aki pedig a szabályoktól eltérően azt írná rá, törvényt sértene.

Előzmény: Kecskecsu (8499)