Kecskecsu Creative Commons License 2013.09.21 0 0 8499

Ha valóban komoly Brand lenne, nem kellene több mint egy esztendőt várnunk! És nem igaz az, hogy hallgathatatlan lenne az, amit rögzítettem. Igen is, van olyan kiváló, mintha most lenne műsorban. Pontosan kezdem a műsort, és az időbemondások is másodpercre, az időjárásjelentéssel együtt, a hírek, a reklámok, mind - mind archív műsorrészek, a Bumeránggal együtt időben a helyükön vannak. Kínosan ügyelek arra, hogy olyan legyen, mintha élő Bumerángot hallgatnánk.

 

Az, hogy most nem tudnak hozzánk szólni, az egy nagyon szomorú dolog. A napi hozzám intézett kérésekből viszont az tűnik ki, hogy még ha régi - régi műsorokat  is állítok a műsorba, azt is szívesen veszik azok, akiket nem tudnának elérni egy rádióadóval.

Rádióadás az nem biztos, hogy nagyon túl menne a határokon. Viszont egy Amerikában, Thai-földön, Svédországban, Németországban, Erdélyben élő, vagy ott dolgozó Bumerángrajngó Magyar ember, csodálattal hallgatja azt, amit én nekik INGYEN nyújtok.

 

Nem akarok a Brand tagja lenni. De, ha egy mezei felhaználó, egy Bumeráng Őrült, egyszerű eszközökkel meg tudja csinálni a net-rádiót, ŐK MIRE VÁRNAK OLY SOKAT? Itt a konkurencia! Tessék engem az élő Bumeráng műsorukkal elhallgattani! Bizisten abbahagyom a net-rádiózást.

Kitettem a fészbukomra a rádiókészítés forgatókönyvét. Egyszerű mint a pofon. Csak adni kell, és ingyenes!

Napra, azaz dátumra pontosan net-rádiózom. Szombat és vasárnap is van műsor, kivéve a keddet és a szerdát, mert ezekre a napokra esnek a 2005-ös szombatok - vasárnapok. Ráadásul csak olyan műsorokat tűzök műsorra, ami nincs  kinn a Bumeráng archívumban; ezek a 2005.-ös adások.

 

Egyáltalán! Miért nem veszik fel velem a kapcsolatot? Nem eszem embert. Ha fenyegetni tudnak, akkor kérni is tudjanak! Nekik nem volt meg a Kecskeméti Repülőnap felvétele. Nekem meg megvolt, és örömmel odaadtam. Azt a rajongást, amit akkor kaptam, leírni sem tudom. Tökéletes, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jó... meg hű.... meg ha... meg isten vagy Kecsu. Akkor... Most meg...

 

Tudják Ők, hogy milyen minőségűek a felvételem! Ismerik a lakáscímem. Meg van nekik mindhárom telefonszámom. Akkor miért nem keres meg olyan, akinek a hangját ismerem? Levelet ír egy hírszerkesztő, mert a többiek fáradtságot sem vesznek, hogy közöljenek velem valamit.

 

Erre varrjatok gombot!

Előzmény: Coke Girl :-D (8496)