opi1970 Creative Commons License 2013.09.12 0 1 176

A közelmúltban rendeltem az olimpiq stemxcell 60+60-a kiszereléséből. A honlapon az egyik reklám arról szól, hogy a hölgy számos betegségére azután kezdte szedni a kapszulát, hogy előzetesen azt szívbeteg kutyájának adta és lényegében tünetmentessé tette a kutyát, ugyan a digoxint szedi, de csak azért, mert az "állatorvossal megszűnt a kapcsolat" (?) amiatt mert sarlatánságnak tartja az efféle termékeket.

Nos, az én kutyám is szívbeteg (DCM). Szintén digoxint kap, illetve furosemidet a vizesedésre, ami kizárólag a hason jelentkezett, illetve káliumot. Amúgy összességében jó az állapota, jó az étvágya, és a kedve. Ebből a SZEMÉTBŐL egyetlen egy db-ot, egy"A" kapszulát kapott meg, kb. 40 perc múlva fejjel oldalra nekiesett a falnak hátratántorodott, és eldőlt, közben erősen hörgött. Fél óráig az ölemben volt a feje, nem bírt felálni, a szemei kimerevedtek, nagyon nehezen vett levegőt... Jelzem: korábban SOHA nem volt még csak szédüléses tünete sem, a tüdővel sem volt probléma, nem mondom, hogy nem fáradékonyabb, mint egy egészséges kutya, de soha nem hörgött - szerencsére a tüdeje nem vizesedik, a másik oldali szívkamrával van gond. Összességében másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy ezt a tünetet ez a SZAR okozta. Az egészben az a plán, hogy az állatkísérletek a marketing során mindenhol említésre kerülnek, a szívproblémák kezelésének eredményessége is, hát köszönöm, ha az EREDMÉNYEK a sikeres állatkísérletek után egy kutyánál szemmel láthatóan ilyenek, akkor ezt jobb, ha EMBER nem veszi be...

A fogyasztóvédelemnek jelezni fogom az esetet, de mindenkinek azt ajánlom, hogy NE PROBÁLKOZZON az olimpiq stemxcell termékkel, HA CSAK NEM AKAR MEGHALNI.

Várom a hívők, a dealerek, és a fejlesztők, nem utolsó sorban a haszonszerzők reakcióit.