Törölt nick Creative Commons License 2013.08.09 0 0 7188

HÉSZ felüt, megnéz övezet szerint. Panelos területeken tipikusan úgy lehetséges felszerelni, hogy a homlokzaton levő ne látszódjon közterületről és utcáról. Ez természetesen a tipikus panelos beépítésnél fából vaskarika, mivel 360 fokban közterület és utca, de mind az építésügyi osztályon, mind a főépítészi hivatalban ezt a választ kaptam nyáron. De ha eléraksz egy pl. apácarácsot, akkor sztük szabályos, de erről is be kell nyújtani hozzájuk egy papírt, látványrajzot stb., aminek a sablonpapírját leszedheted a netről. A rács színe olyan kell legyen, hogy illeszkedjen a panel színéhez.

 

S persze elmondják, hogy hát igen, hiába háborogsz náluk, ők csak jogalkalmazók, reklamáljak a képviselőknél, ők fogadták el.

 

Mivel az eddigi összes klímás fogta a fejét ettől az egésztől és nem vállalták, elment rá az egész nyár ..., számomra az marad, már csak jövőre, hogy a panelépület legtetejéről szilvafogyasztás után pottyantsak egy vaskosat a rendelkezésre és mindenféle takaróbiszb.sz nélkül felrakassak egyet. Majd kifizetem a bírságot vagy akkor összehozok egy apácarácsot, akármi szirszart, nem érdekel.

Előzmény: Sinbicajos (7186)