Leakiloval Creative Commons License 2013.06.02 0 0 1442

 

Mivel nagyon sok ember szeretne megszabadulni a kilóitól és sok téves információk vannak, ezért úgy gondoltuk a párommal együtt, hogy létrehozunk egy olyan oldalt, ahol a testsúlycsökkentéshez szükséges 4 lépést bemutatjuk.

Bővebb infó: http://www.leakiloval.hu

 

1. DÖNTÉS

Szeretnél-e fogyni, az esetlegesen felmerülő nehézségek ellenére is végig fogod-e csinálni. Itt mindenképpen szeretnénk Melletted lenni és figyelni az eredményeid. Segíteni abban, hogy reális célt tudj állítani (mennyi idő alatt, mennyi súlytól akarsz megszabadulni). A reális célállítás megkönnyíti, hogy elért a végső célt és ki is tarts addig.

2. ÉTKEZÉSI SZOKÁSAID MEGVÁLTOZTATÁSA DIETETIKUS SEGÍTSÉGÉVEL

Mivel a sikeres testsúlycsökkentés 65%-a az étkezésen múlik, ezért egy dietetikus szakember mondja el, hogy hogyan tudunk az étkezési szokásainkon módosítani és szükség esetén egyénre szabott étrendet állít össze. Természetesen éhezés nélkül, hiszen az ételt élvezni kell.

3. MOZGÁS

Egy mozgás tréner elmondja, hogy miért fontos a mozgás, bemutat néhány olyan gyakorlatot, amit otthon is el lehet végezni. Ha mégis úgy gondolod, hogy motivációra van szükséged és csoportban jobban menne akkor különböző teremben végezhető sportokat is bemutatunk. A trénerek itt is segítenek és szükség esetén számodra elkészített edzéstervet adnak oda. A mozgás a sikeres testsúlycsökkentés 25%-át adja.

4.POZITÍV HOZZÁÁLLÁS, AMI A SIKERES TESTSÚLYCSÖKKENTÉS 10%-ÁT ADJA

Mindenképpen itt arra kell figyelni, hogy ne a mérlegre állj, ne nézd a kilókat folyamatosan, hanem esetleg heti szinten a cm-k csökkenését figyeld, amit egy fogyási napló segítségével nyomon tudsz követni. Ebben az esetben is melletted állunk, ha megakadnál, vagy úgy érzed, hogy feladnád, elérhetőek vagyunk tudsz velünk beszélni és átlendítünk a holdponton.