Nem megmondtam? :) Creative Commons License 2013.05.24 0 0 8136

Sajnálom, hogy ennyire gyenge a felfogásod. Én egy szóval se kértelek rá, hogy megkérdezd, miért nincs takarító lap, mert ez nem érdekel! Engem a pénzemért végzendő, jogos elvárásom teljesítése érdekel: Nem a takarító lapért, hanem a takarításért fizetek!

 

Én ezt írtam: "Kérdezd meg a kk-t a gondnokot, a kertészt, a takarítót, hogy miért vannakl azok az esetek amíket korábban leírtam!"

 

És amire utalt: Miért nincs takarítva  a D lph, 3 emelet? Miért nem jár erre a gondnok és van hetekig sőtétség? Miért nincsen gaztalanítva a felszíni beálló a kertész álltal?

 

Az, hogy leírod: Szépül  a kerünk ... A következő a véleményem. Tök jó, hogy a kussólóknak és a nyalókéknak megcsinálják azt ami a pénzért egyébként is jár. Ez nagyon gáz, lehet csak a korlátoltak nem fogják agyilag, hogy cinkostársai ennek a bagázsnak.

 

Az hogy Téged a kert szépülése érdekel (megjegyzem, itt  a környéken , de még  ajózsef attila lakótelepen is minden sarkon virág van tehát furcsán is nézne ki, ha  a ház lenne topis) és a többi más lakóknál tapasztalhatót bagatelizálod azzal, hogy játszod a félnótást azzal, hogy alap leírásokat megpróbálsz félreérteni azzal, hogy mást kérdezel meg, meg egy papír hiányara vezeted vissza, hogy akkor már takarítani se kell, szerinted....

Nos azért mert képtelen vagy (illetve szarsz bele) liftezni a D lph 3.emeletére, hogy szembesüljél azzal amít leírtam, csak magadat minősíted és a rossz hozzáállásodat mutatod.

Csodálom, hogy nem allélsz el a boldogságtól, hogy 3 év után tüntették el a hajléktalanok bódéját a telekről. Sajnos azonban az A, B és C lph előtt lévő első emeletíg emelkedő bucka és rajra az otvaros fakeríés ottmarad amít bámulhat az egész társaság azon az oldalon. A magasabban lévők pedig egy lepusztult építményben csodálkozhatnak.

Ennél már csak a 7. és 8.  emelet a szebb ahonnan a 10 emeletes panerokra lehet csodálatos rálátásotok.

 

Sajnos az A lph Zágrábi utcafrontja is gáz, ott megy el reggelenént az a sok sok autó, de telán alegdurvább 6 kor a kukásautó, mire  a 18 kukát kiürítik, felterszik.

A felső részre néző lakásokat se írigylem, hiszen gang feeligje van a lakásoknak, amit csinálsz azt elhúzott függöny mögött teheetd csak meg, vagy mindenki halja amit  az erkéylen beszélgetsz ami egyébként se túl nagy.

Persze ezeket  ahiányoságokat éehet kompenzálni, vagy legalább is megpróbálni a kertet dicsérve, ami máshol másnak inygen van (!) Az itteni lekölykedzettek se csak a pár játékot tartalmazó köralakú kertben kocsikáznak, hanem a Zágrábiban is nyomulnak, mert beszédülnének,  akörbe-körbe....

 

Szóval még mindig  a Gém utcai TERASZos lakások jók. Az hogy pár élősködő azzal probálja meg valakivé tenni magát, hogy egy fizetésért nem csinál meg valamit, mert a többségnem köldi el, hát legyne vele boldog. Elég nyomosúágos a gondnok kiénzete is, meg a tertészé is. A modian kft pedig egyre kevesebb helyen kap munkát mégha  a honlapjáról el is felejti letőrőlni azt  aházat ahol már nincs is.

 

És még egy fontos emlékeztető ahogy azt már már 2009 óta teszem: Döntés. Következmény!

 

 

Előzmény: pottyike2013 (8133)