Balage55 Creative Commons License 2013.05.14 0 0 53682

A fórumozás szépsége az, hogy lehet névtelenül is írni, pláne egy szöveghez, amiben ismét nem szerepelnek nevek...bár lehet ezen még rágódni akármennyit. De ha már ilyen gerincesek vagytok (elvégre soha nem volt még mozdulatotok, ami nem a labdára irányult volna, nyilván taktikai fault sem létezik), legalább csatoljatok hozzá egy kis inttelligenciát, és vegyétek észre, hogy megint jól megfogtátok a lényeget. Legalább Gergőnek sikerült. A szöveg szarkazmusa (amit lehet szeretni nem szeretni) legkevésbé sem arra hegyeződött ki, hogy ki volt a nagyobb hibás, vagy mi lehetett volna a végeredmény. Senki meg nem cáfolta a mi játékosunk hibáját :)  Sokkal inkább arra, hogy borzasztó a bíráskodás és ameddig nem változik addig marad a káosz is vele. Nekik a feladatuk, hogy észre vegyék a pályán történő szabálytalanságokat, továbbá megfogni a mérkőzést, aminek hozzáteszem leginkább tétje sem volt, nem szabadott volna, hogy így végződjön.
Komolyan szívből remélem, hogy a mostani szövetség, majd talál valami megoldást erre, de ha most úgy gondolták, hogy egy olyan párharcra, melynek előző két összecsapásán is dulakodás volt, leküldenek gyakorlatilag egy bírót, akkor van baj.

-->
"Mi ebből a tanulság? Hisztizni, megéri, a szabályok meg nem arra vannak, hogy használjuk őket! Itt a mese vége, álmodjatok floorballosok arról, hogy valaha igazi sport lesz a játékotokból."
Nem hinném hogy ez kéne legyen a vége :)
Lehet felvenni, megsértődni,vagy fikázni (úgyse írok többször :), bár szerintem semmi értelme, inkább szép nyarat kívánok, lazulást, és egy fantasztikus és sportszerű következő szezont. Gratula a győzelemhez!

Az ettől iszonyatosan gerincessé vált

André Balázs #4 Neumann FSE

Előzmény: Krounk (53681)