Krounk Creative Commons License 2013.05.14 0 0 53681

Jó régen írtam ide a fórumra, de e mellett nehezen tudok elmenni.

 Először is én voltam a határozottan gyenge stílusban megírt szösszenet "nagy" hőse: Dávid Máté IBK Cartoon Heroes #12 (legközelebb, ha mocskolódni kezdesz írd alá, hogy talán legyen is egy kis hitele)

 

Ami történt részemről: a meccs vége előtt kb. 4 perccel (a korábbi sorozatos aprítás után) a palánk mellett indítottam egy csapattársamat, majd a passz után hátulról, vak oldalról kaptam egy belemenést. A labdához teljesen egyértelműen semmi köze nem volt a megmozdulásnak (lévén már nem volt ott). Az ütközés formájából, időzítéséből, durvaságából kifolyólag szándékosan akart sérülést okozni (amit sikerült is neki).

 Ezt követően abszolút helyteníthető módon elégtételt akartam venni, de minimum kérdőre vonni, hogy ezt vajon mire fel. A következő tárgyi tévedés, hogy a "nagy csapattársa" pont a Neumann játékostól tartott vissza. Így biztosan az ő közreműködésének hála is nem fajult tetlegességig a dolog. Ezután valóban elhagytam a termet, gondoltam ezért V1 kiállítás jár.

 A 2perces kiállítás megállapítása ezt követően történt, ezért tértem vissza a terembe, mert a sporik jelezték, hogy 2 percre ültetnének le. Utólag természetesen éltem volna azzal a lehetőséggel (tekintettel arra, hogy vérző kézzel amúgy se léphettem már pályára a meccs hátralevő részében), hogy sérülés miatt nem én töltöm le a kiállítást, hanem valaki más a csapatunkból.

Ez történt a tegnapi nap folyamán. Amiből természetesen nem elfogadható vélt, vagy valós sérelem miatt az ellenfél játékosának "megkergetése". A kiállítás mértéke sem volt megfelelő.

 

Akkor térjünk át a másik oldalra:

 1. Szándékos, durva szabálytalanság történt

 2. Ezt megúszta 5 perces kiállítással (minimum V1, ha nem szándékolva követ el ilyen szabálytalanságot, de a körülményekből könnyen kikövetkeztethető, hogy itt a szándékoltság esete fennáll)

 3. Kicsi és Nagy? Kétszer már botrányos módon egy szülő jött verekedni a kicsi fia miatt, aki alattomos módon megfejelt a lefújás után (mielőtt igazolva éreznéd magad, egy hangos szót se szóltam miatta). Ezt követően külön kértük, hogy az ominózus eset miatt a kérdéses apuka ne látogassa a hazai meccsünket a nyugalom érdekében (ez nem történt meg).

Szóval ha a kicsi az olvasatodban olyan valakit takar, aki nem vállalja a tettei következményeit és 18 évesen is "apucitól" várja a védelmet, akkor maradhat a két megnevezés. 

 

 

 Remélem vállalod majd a nevedet. (bár gondolom nem álltál 2x sorba, amikor gerincet osztottak)

Tisztelettel: Dávid Máté

 

 

Előzmény: jonatanxx (53677)