USA-modell Creative Commons License 2013.05.09 0 0 84824

 

Sajnos igen, a forum is jo tampontot szolgaltat a tolvajoknak. Barmennyire is probalod az ellenkezojet allitani.

Nekem pl van alkatreszautom a szuleim telken, toluk 2000 km-re (merthogy angliaban elek) ujitgatom a masikat. Masnak hulladekvas, nekem felbecsulhetetlen ertek (ugyanis ritka auto es gyakorlatilag beszerezhetetlen dolgok vannak hozza). Amikor hazalatogatok, mindig kiszerelek belole 1-2 aprosagot.

Latszatra csak pusztul, hiszen all a diofa alatt, ahol semmi mas nem terem meg ugysem, mert nagy az arnyek, gaz korulotte, szalszakadasos gumikkal felig a foldben. De a belso tere jo, az ulesek kitunoek, es sorolhatnam hogy mi minden jo rajta (nekem, nem neked).

Fosok hogy mikor lovasitjak meg a vasgyujtok hogy 1 este aztan lecsusszon az erte kapott penz 1 torkon (berugni sem lehetne belole). Es miert fosok? Az ilyen hulyek miatt akik felteszik a kepeket ide.

 

"Egyik sem megy csöndben, vagy gyorsan, így nem is értem, hogy nem hallják/veszik észre a tulajok, hogy az állítólagos kert végében darabolják a kincseit?"

Az en esetemben mindket szomszed oreg, ha egyaltalan otthon van. De ha fiatal is lenne, akkor is, a mai vilagban ki mer beavatkozni, eletet kockaztatva?

 

"(És tessék elhinni, tettek már fel sokkal nagyobb kincseket, mint 3 db UAZ...)"

- Honnan tudod, hogy neki nem=e az az UAZ a legnagyobb kincs? honnan tudod, milyen emlekek fuzik hozza, stb. Vagy arra nem gondolsz, hogy valakinek egy UAZ felujitasa is nagyobb erofeszites az anyagiakat, egyebeket tekintve, mint masnak a Porsche.

Ne legyel mar ennyire ostoba.

Előzmény: Törölt nick (84789)