Törölt nick Creative Commons License 2013.05.09 0 0 84804

"Mindenki más ezt teszi, a lehetőségeihez mérten, mégha ez a felfogásodat meg is haladja. (Margitéknál még kutyával is őrzött terület volt.) Ha esetleg segíteni akarsz bárkinek betonplacban (pár száz ezer), ponyvagrázsban (félmillió körül) akkor egy két ismerősnek szüksége lenne rá, tudok adni bankszámalszámot hova utald. Ja tudom, jön seggfejkedés, hogy minek vette meg, miért nem hagyta a MÉH-telepre menni. Azért, mert veled ellentétben megpróbálja a lehetetlent."

Ismételten leírom, nagyon sajnálom a lopás tényét, de ezért egy fórumot felelőssé tenni finoman szólva is erős.
A fűnyírás, gazolás, néha napján takarítás is többszázezer forint? Az esetenként kitört ablakok bedeszkázása is többszázezer forint? Megint csak kiragadsz példákat és fröcsögsz. Amennyiben pedig még erre sincsenek anyagi források, akkor a felújításra miből lesz? (semmi zsebbe turkálás, csak már akkor tényleg nem értem)

"Te majomkodtál itt a Googleval, az eredeti kérés továbbra is az volt, hogy ne reklámozzátok a különböző buszok lelőhelyeit (ha már a Googlenak se sikerül) és nem kell megkönnyíteni egy illetékteleneknek tálcán kínálni a lehetőséget. Mégmielőtt megint elkezdesz faszkalapkodni, olvassák illetéktelenk is."

 

Senki nem majomkodott (kizárólag te játszod itt a megsértődött kismajmot), pusztán azt akartam érzékeltetni, hogy a kispista le tudja fotózni a kert végébe rohasztott járművet KÍVÜLRŐL, úgy akár a google autója is tudja. 

"A felújítást rendszerint egy vétel és tárolás előzi meg."

Te nem mondod? Te továbbra sem bírod megérteni, hogy a kert végében való rohasztás, nem nevezhető tárolásnak?

"Továbbra is azt mondom, mutass példát. Ne csak a szád járjon."

 

Mire, hogy vannak igényes emberek is, és nem az a normális amit sokan művelnek mentés címszó alatt?

"Te írtad, hogy verik a mellüket, hogy megmentettek valamit. Továbbra is az a kérés, nevezd meg, kik verik a mellüket, mert én ilyenről nem tudok."

 

Tőled idéznék:) : "Ja tudom, jön seggfejkedés, hogy minek vette meg, miért nem hagyta a MÉH-telepre menni. Azért, mert veled ellentétben megpróbálja a lehetetlent."

De hála nektek, tik azért szeretnétek dolgozni, azért, hogy megtalálják a fémtolvajok, vagy akár közelekdés barát tolvajok, akiknek kurva fontos egy-egy gomb, vagy lámpa és feltétlen egy kép. (Nem mindenki ilyen azért szerencsére, de senkire nincs ráírva)."

 

Nos, ha megengeded, elmondanám hogy nem tudok mit kezdeni egy gombal, meg semmilyen ilyen dologgal. Egy fórumon letolvajozni mindenkit, pedig rettentő magas szellemi színvonalra utal. De amennyiben elárulod, hogy honnan veszed hogy a fémtolvajok rendszeresen nyomonkövetik a fórumot, majd aszerint lopnak, szíves elnézésedet kérem. Valamint ebben az esetben írj az Indexnek, hogy szüntessék be a fórumot. 


De utoljára leírom neked:
Senki nem vonta kétségbe, hogy újítanak fel járműveket a gyűjtögetőktől, sőt azt sem mondta senki, hogy patika gépeket tolnak ki a fészerből. Pusztán meg mertem jegyezni azt, hogy a kert végében való rohasztás nem a felújítás felé vezető legjobb út, illetve a gondozás nem feltétlenül kerül nagy összegekbe:)

Sikerült megérteni? 

Előzmény: Törölt nick (84801)