Törölt nick Creative Commons License 2013.05.09 0 0 84801

Újra leírom, mert nehéz volt látom, senki nem vonta kétségbe a lopás tényét.

 

Akkor újra leírom neked én is, hogy az eredeti kérés az volt, hogy legyetek szívesek kerülni az ilyen telephelyekről az infó terjesztését.

 

Ebben az esetben az illetékes hatóság a segítségeddel elfogja majd az elkövetőket, akik valószínűleg nem a fotósok lesznek.

 

Örülök neki, hogy te még bízol az illetékes hatóságban, ami egy lopás után már nagyon késő, attól a busz vagy más jármű már nem lesz meg sose.

 

Ha én valahol értéket tárolok, megpróbálok gondoskodni róluk. Amennyiben ezt a lakóhelyemtől távolabb teszem és a tárolás a kert végében történik, őrizetlenül, akkor lopás esetén nem egy fórumot fogok ezért felelősnek kikiálntani. Ennyi erővel a kifosztásra került balatoni nyaralók kiválasztásánál is biztos az odavonatkozó fórumok képei irányítják útba a tolvajokat, betörőket.

 

Mindenki más ezt teszi, a lehetőségeihez mérten, mégha ez a felfogásodat meg is haladja. (Margitéknál még kutyával is őrzött terület volt.) Ha esetleg segíteni akarsz bárkinek betonplacban (pár száz ezer), ponyvagrázsban (félmillió körül) akkor egy két ismerősnek szüksége lenne rá, tudok adni bankszámalszámot hova utald. Ja tudom, jön seggfejkedés, hogy minek vette meg, miért nem hagyta a MÉH-telepre menni. Azért, mert veled ellentétben megpróbálja a lehetetlent.

 

Ki írta hogy mindenhova belát? Ki mondta, hogy 100%-os a lefedettsége? Csak annyit akartam jelezni, hogy a Google átlát a kerítés felett, így akár az is kiszúrhat hasonló járműveket. Nem akarod őket beperelni?

 

Te majomkodtál itt a Googleval, az eredeti kérés továbbra is az volt, hogy ne reklámozzátok a különböző buszok lelőhelyeit (ha már a Googlenak se sikerül) és nem kell megkönnyíteni egy illetékteleneknek tálcán kínálni a lehetőséget. Mégmielőtt megint elkezdesz faszkalapkodni, olvassák illetéktelenk is.

 

Fel, persze. Csak itt senki nem beszélt semmi féle felújításról, csak állagmegőrzésről, ami továbbra sem abból áll, hogy kikúrom a kert végébe spanolni a gazzal!

 

A felújítást rendszerint egy vétel és tárolás előzi meg.

 

Akkor itt megint nem sikerül megérteni a lényeget. Akkor újra leírom neked a kulcsszót: ÁLLAGMEGŐRZÉS. Akkor szeretném elmagyarázni neked, hogy én hogy látom a kettő között a különbséget:

 

Továbbra is azt mondom, mutass példát. Ne csak a szád járjon.

 

Eme kemény 3 hozzászólásomat újra elolvastam, kerestem a rögeszmémet, de nem találtam.  Azt viszont tudom, hogy veteránjaink nagy része kerti bódéként, vagy valamilyen megváltozott funkcióban tovább szolgált, így azzal ha kismértékben is, de törődtek.

 

Te írtad, hogy verik a mellüket, hogy megmentettek valamit. Továbbra is az a kérés, nevezd meg, kik verik a mellüket, mert én ilyenről nem tudok.

 


Igen, a 222-es nagyon jó dolog hogy előkerült. De az új tulajdonos volt annyira igényes (ahogy hozzászólásában is jelezte), hogy fedett helyre került. És itt továbbra sem arról van szó, hogy a roncsgyűjtők járművei nem felújíthatóak, hanem arról, hogy sokszor ebben a nagy megvédésben semmisülnek meg (nem csak buszról beszélek).

 

Saját magad hazudtolod meg. Eléggé péppé rohadt, lerabolt buszokból készültek a mai 55-ösök és 311-esek 222-es,  amik még csak nem is voltak valamikor nagyon elrakva a fémtolvajok elől. De hála nektek, tik azért szeretnétek dolgozni, azért, hogy megtalálják a fémtolvajok, vagy akár közelekdés barát tolvajok, akiknek kurva fontos egy-egy gomb, vagy lámpa és feltétlen egy kép. (Nem mindenki ilyen azért szerencsére, de senkire nincs ráírva).

 

Ők nem is adják elő a mindentudó kiskakast a szemétdombon:)

 

Nem, de te igen :)

Előzmény: Törölt nick (84800)