Törölt nick Creative Commons License 2013.05.09 0 0 84797

Ilyet nem tudom honnan szedtél, pusztán annyit mertem megjegyezni, hogy nemt artom valószínűnek, hogy ezekért nagy távolságokat utaznak, felszereléssel, járművel.

 

Nem tudom tisztában vagy-e, hogy mennyi pénzt kapnak ennyi vasért. Ennél sokkal kevesebbért embert is ölnek. Hogy honnan szedtem, leírtam, konkrétumot tudok, de nem fogom senki orrára kötni. Nem tudom tisztában vagy-e, hogy mennyi pénzt kapnak ennyi vasért. Ennél sokkal kevesebbért embert is ölnek. Nyílván nem tudod, de okoskodsz.

És ennek mi köze három mozgásléptelen uazhoz? Nem azt vontam kétségbe hogy elvitték, csak rávilágítottam arra, hogy ez sok idővel és zajjal jár, ami szemet kellene szúrjon...

 

Nyílván nem ismered az ellopás körülményeit sem. Te minden nap otthon vagy? Nem, de okoskodtál.


Nos, ha szerinted valaki azért ellenség, mert egy földutról, vagy az útszéléről lő egy képet, hát akkor nem szállnék veled vitába (A három UAZ is a földútról lett lefotózva az elmondások szerint.). Abben egyetértek veled, hogy néha megszegnek szabályokat, de ezt személye válogatja. Egyébként minek járnék fotózni ha van Google Street View, ami egy autó tetejéről néz be mindenhova?:) Még a magyar gyártók raktárra készült buszait is naphosszat nlézegethetem anélkül, hogy felállnék a székből:)

 

Más is használhatja, pl. az illetéktelenek. Csak azzal nem vagy tisztában, hogy a Google Street Wiev nem lát be mindenhova és nincs 100%-os lefedetsége sem. Ezt se tudod, de legalább okoskodsz.


Őőőőőő. Megértetted amit írtam? Én a "megóvásról", a "tárolásról" beszéltem, vagyis az állagmegőrzésről. Nem tudom nálad milyen gaz nő, vagy milyen nem, de nálunk egy kis odafigyeléssel igen könnyen kordában tartható. Az pedig, hogy folymatosan takarítod, ne adj isten lefeded, csak magadnak és a későbbi felújításnak teszel jót. Most leírnám, milyen állapotba kerülhet a felfüggesztési rendszer, illetve a vázszerkezet a pőrén, keréken való tárolástól, de ezt te is biztos tudod.

 

Felfogtad, hogy a járműveket fel kell újítani? Egy végletekig leharcolt járművön, amin a vázszerkezet nagyrésze csere, az okoskodásod értelmezhetetlen. A leponyvázás pedig egy tipikus, "pályaszéléről bekiabáló" marhaság.

 

Most már tényleg nem értem, milyen hozzászólást olvastál. Minden tiszteletem azoknak akik tényleg megmentenek valamit az utókornak. Tényleg. Nekik köszönhetjük azt, hogy az a korosztály is láthat valamit a múltból aki akkor nem élt. De a magukat megmentőként beállító roncsgyűjtőket nem tudom hova tenni, bocs.

 

Nem tudsz elszakadni a megmentős rögeszmédtől, mindenki azon van, hogy nagyobb anonimitást kaphasson, ami nektek fáj. Senki nem veri a mellét. Ha nem lennének általad roncsgyűjtöként megjelölt emberek, lehet, hogy felújítani se lenne mit. Ahogy Cafka Margit esetében sincs már mit.

 

Megpróbálják? Mit? A járművek nagy része, végérvényesen tönkre megy, menthetetlen állapotba kerül, hála magának a "megmentőnek".

 

Okoskodásod fényében értelmezhetetlen, pl. a BPO-103 és sok Ikarus 55, 311 felújítása. Nyílván követed a fórumot, pl. a 222-esről is szerepelt itt kép, de te legalább az eredményeket is megcáfolod okoskodással. A GJSz udvaráról is kitakarították a roncsokat. Lett volna rá vevő, de így ebben az esetben legalább nincs roncsgyűjtő, nincs mit felújítani se és teljesült a tévelméleted, azok tényleg végérvényesen tönkre mentek.

 

Ezzel pedig mindent elmondtál magadról! Nincs több kérdésem!

 

Nem magamról, ez a véleményem a kis gennyes Ikarus buzikról :)


Előzmény: Törölt nick (84796)