Burjat Creative Commons License 2013.04.22 0 0 69906

Minden érdeklődő figyelmébe!:)

 

Szüreti Zászló pályázat

 

 

 

A szekszárdi Polip Ifjúsági Egyesület, a Szekszárdi Borászok Céhe és Szekszárd Város Önkormányzata a Szekszárdkörnyéki Foltvarró Egyesület szakmai támogatásával

„Szüreti Zászló” pályázatot hirdet.

 

Olyan szüreti zászlókat várnak a textiles szakma minden ágából ( amatőröktől és profiktól egyaránt), -szövők, hímzők, foltvarrók, csipkeverők stb. -, melyek témájukban megfogalmazzák a szekszárdi szőlő és a bor, a szekszárdi dombvidék fontosságát, a városban betöltött gazdasági, társadalmi szerepét, fontosságát, a szekszárdi ember bor iránti szeretetét, és a városból kisugárzó hatását.

 

Méretében a zászló legyen 120 x 70 cm-es álló téglalap, mindkét oldala míves, mivel a zászlók második bemutatkozása a kiállítás lebontása után a 2013-as Szüreti Napok rendezvényen való felvonuláson történik. Szeretnék, ha a zászlók Szekszárdon maradnának, így minden évben színfoltjai lehetnek a szüreti felvonulásnak.

Lehetséges, hogy szekszárdi borászok örömmel vásárolnak belőlük, ezért lehetőséget adnak arra, hogy logójuk, címerük a nekik tetsző zászlón utólag megjelenhessen. Ezért a hátoldalán legyen egy un. „tükör” (azaz egy kihagyott, üres hely), 40x30-cm-es, mely belesimulva a környezetébe akkor sem zavaró, ha nem kerül bele semmi.

 

A kiállítás helyszíne a Régi Megyeháza, mely méltó kereteket biztosít a nyilvánvalóan válogatott, zsűrizett anyagnak.

Díjak: minőségi szekszárdi borok és értékes tárgyjutalmak.

 

Írásbeli jelentkezés:

Határidő: 2013. május 10.

Letenyeiné Mráz Márta: martaletenyei@gmail.com

A kész munkák beküldési határideje: 2013. augusztus 1.