morphine500 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 9903

Hát.... én nem vigasztalnálak jó hírekkel, ezekben az audikban minden, ami elektromos újra és újra elromlik :-) Legalábbis az én 100-asomban (amivel 2010-ben voltunk yetrón) ez volt, és nekem úgy tűnt az autdi fórumot nézegetve, hogy ez általános. Azért infók:

- egyetlen audi szerelőt találtam, aki érti is a dolgát, ő jó messze van dél pesten (én is budai), de más nem bírt normálisan hozzányúlni Gugyella István 30/940-4254 ő szerencsére bontó is, tehát van esély rá, hogy ez-az kerül nála elérhető áron

- a motor alapjárai gondja akármi lehet, lecsúszott vákuumcsőtől beszart elektronikáig, viszont mivel minden bizonnyal bosch, ezért nem kell feltétlen speckó audis mester hozzá, elég egy olyan, akit tényleg érti ezeket. Van ugye a TC-n sokat látott Novoth mester, meg vannak az érdiek http://injektor.hu/ én az utóbbi helyen voltam, meg is csinálták (pedig a 100-asomban KE-III Jetronik volt, ami kb 10-es szorzó szopásban egy sima K-Jetronikhoz képest), de ez relative vastag summa lesz, pláne a vételárhoz mérve. Mondjuk megéri, erre költsél, ha élvezni akarod a kocsit. 

 

Én a 100-ast anno 350ért vettem, bőven egy milla felett járt már, amikor még mindig nem volt jó. Persze én faszul vásároltam (tényleg, nem a megnyugtatásodra modnom), és voltak benne drága extrák, ami ha jól értem nálad nincsenek, de ha tényleg jóra akarod megcsinálni, biztos, hogy bőven 6számjegyű lesz csak a műszaki tartalom.

 

Sok sikert azért :-)

 

 

Előzmény: buciporsche (9901)