Nem megmondtam? :) Creative Commons License 2013.04.18 0 0 8088

A D lph alagsori beázása már 2 éve is téma volt itt a forumon. Az is, hogy a terasz park kft nem véletlen írta bele a garanciális jótálás átruházását a vele egy épületben, emeleten tartozkodó , kollégákkal együtt kávézó construction 5 kftre. Számolt jóelőre, hogy nem fogja megcsinálni a garanciális jótálások többségét. Ebben nagy segítségére volt/van/lesz az általa ide is idehelyezet képviselet aki már nagyon sok anyagi kárt generált saját pénzhajszolásának eredménye képpen.

Vannak látszaktevékenységek, mint most pl a gazos területre ültetett pár 1.000 Ftos tújával meg olcsó nővénnyel, amit talán egy lakó vett. De attól mert kissé szebb lesz a környezetünk, más lakó segítésével, még nem legalízálhatós sem a terhány évek óta folyó kertész/gondnok/képviselet költésges "munkája", sem pedig az, hogy kijátszva  helyzetet, még csap a per sem indul el a terasz park kft ellen, aki  a közös tulajdonért felel. Tudható szv is elmondta, hogy lesznek itt jövöbeli költségek, nem kevés, ebből az egyik a már évek óta tapsztalható  leázás is, akár a garázsba.

 

Sajnos az szvb nem igazán motíválta  alakókat, hogy milyen szavazás javasolt és meghatalmazás sem lett gyüjtve, így a közgyülésen a tolószákes segítségével a terasz park kft élősködöi le tudták szavazni a perköltség bezsedését saját maguk ellen.

Nevetséges hoyg alakók 18% volt mozgosítható erre a jövöbeli hatlmas kiadás behajtásának időszerű megkezdésére, hiszen több mint 1 éve van a terasz park kft nek pl NAV tartozás bejegyzése.

Azt gondolm, hogy egy normális közöségben a képviselet és az szvb is tájékoztatja alakókat arról, hogy miért fontos megjelenni, vagy meghatalmazást adni, egy éppen ajövöre kiható ügyben. Ezt elmulasztották.... Talán, nem véletlenűl. De nézzük a parasztvakítást (túják ültetése közvetlenül a tilosban parkoló Zámbó Ottó Jimmy lestrapált autója mellett).

 

Ennyi!

 

Gondolom ezek után a 2 db - korábban megírt azóta is itt található - zsírfolt nem fog eltünni. De majd megkérdezem erről a minap a cigány származású takarítót!